Hardware en installatie

Is uw hardware toe aan vervanging dan kunnen wij u uitstekend helpen aan de juiste hardware configuratie. Mocht de oude apparatuur niet meer ingezet worden dan kunt u deze inruilen. Onze gecertificeerde sales kan u uitstekend adviseren. Zij denken graag met u mee als het gaat om de juiste hardware en bijhorende configuratie.

Indien wenselijk komen wij bij u langs voor een inventarisatie of survey. Ga een gesprek met ons aan dan inventariseren wij uw wensen en komen wij met een passend voorstel.

Hardware is nog steeds nodig om een netwerk te laten draaien. Om gebruik te maken van de volledige capaciteit van uw hardware adviseren wij een configuratie en installatie door een gecertificeerde engineer. Vareza beschikt over de juiste engineers met de benodige certificeringen en uiteraard voldoende ervaringen om uw wensen te realiseren. Onze engineers zorgen voor een optimale configuratie zodat uw kunt doen waar u goed in bent.

Around the globe

Wij leveren en installeren ook wereldwijd. Ons globale netwerk stelt ons in staat om uw hardware te leveren en configureren volgens de standaarden die u gewend bent. Maak uw wensen kenbaar en wij zullen ze realiseren.