Installatie en configuratie

Installatie configuratie van netwerk producten is nog steeds een taak voor de vakman. Het toeval wil dat wij deze mensen in huis hebben. We kunnen u helpen met het complete verhaal van A tot Z. Maar uiteraard ook delen hier van. Vareza heeft collega`s die thuis zijn in de installatie en configuratie van diverse merken, denk aan HP, Cisco maar ook Fortinet, Ruckus, Meraki.

Passie

Onze passie zit in networking, wij ontzorgen op het gebied van connectivity.Onze collegas gaan regelmatig de schoolbanken in voor nieuwe trainingen, denk aan networking wireless en security trainingen van de vendoren, technische sessies bij distributeurs, en zelfstudies. Zo houden wij onze installatie en configuratie van hoog niveau.

Lab

We hebben ook een lab op onze locatie te Utrecht, waar we continue kunnen spelen met de nieuwste apparatuur. We hebben ook een paar ethical hackers als collega, die regelmatig weer nieuwe openingen en trucjes bestuderen. Onze hackers willen graag uw omgeving testen! Wij onderhouden onze contacten bij de key vendoren in Nederland zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, zowel technisch als commercieel, wij passen onze dienstverlening regelmatig aan. Heeft u een uitdaging ga dan met ons het gesprek aan, grote kans dat wij u kunnen helpen.

Bel ons vrijblijvend als uw vragen heeft of download een van onze infographics of Ebooks.

Around the globe

Installatie configuratie ook wereldwijd. Ons globale netwerk stelt ons in staat om uw hardware te leveren en configureren volgens de standaarden die u gewend bent. Maak uw wensen kenbaar en wij zullen ze realiseren.

Vareza.nl