Wireless as a service (WaaS)

Wireless as a service (WaaS) betekent dat u gebruik kunt maken van een hoogwaardig kwalitatief wireless netwerk tegen een vast bedrag per maand. U bespaart met WaaS een grote investering op hardware, tevens zijn de kosten duidelijk voor gebruik en beheer. Zorgeloos gebruik maken van een professioneel wireless netwerk voor een vast bedrag per maand inclusief onderhoud en beheer.

U krijgt bij ons het volgende:

  • 24/7 monitoring
  • Geen investering in apparatuur
  • Vervanging bij defecte apparaten
  • Strengste beveiligingseisen
  • Flexibel: groeit mee veranderingen in uw omgeving
  • Geen bijkomende kosten

Wifi Survey

Voor een optimaal rendement en om een maximale gebruikerservaring van uw wireless as a service te garanderen adviseren wij vooraf een WiFi survey uit te laten voeren. Na de WiFi survey weten we precies hoeveel acces-points we nodig hebben om maximaal van uw wireless netwerk te kunnen genieten. Daarna richten onze gecertificeerde engineers uw netwerk in gebaseerd op de scan en uw wensen. Het netwerk wordt streng beveiligd en doorlopende voorzien van de laatste updates. Een WiFi survey geeft u een heel goed overzicht van uw pand. Op deze manier kunt u het maximale bereik realiseren met uw wireless netwerk.

Investering WaaS

Heeft u een beperkt budget, dat is zeker geen probleem, als u voor wireless as a service kiest dan hoeft u geen grote investering vooraf te doen. U betaald per maand. Tevens bent u daarnaast flexibel, uw netwerk groeit met u mee net als uw gebruikerswensen..

 WaaS

Het concept WaaS beter bekend onder Wireless as a service is een uitkomst voor iedereen. Als je startend ondernemer bent en je wilt graag een goed wireless-netwerk hebben dan is dit een welkome oplossing. Er wordt met je meegedacht over het totale netwerk, hoe moet dat er uit komen zien, welke users, hoeveel SSID, hoe zit het met security, wat als we groeien?.Als ondernemer wil je lekker ondernemen en het WiFi netwerk moet goed zijn en niet afleiden. Een WaaS oplossing heeft als voordeel dat u naar dit alles niet hoeft om te kijken, hetzelfde als uw gas water en licht, en ook voor een vaste prijs per maand, en nooit een te hoge afrekening!.

Als het netwerk design klaar is en we hebben de site survey uitgevoerd dan hebben we voldoende informatie om het netwerk te gaan installeren. U kunt binnenkort genieten van een zorgeloos Wireless netwerk. Na de installatie zullen we alles uitvoerig testen en gaan wij het netwerk opnemen in onze beheerportal. Hierdoor kunnen we pro-aktief en preventief uw netwerk beheren. WaaS geeft u de flexibiliteit en zekerheid die u als ondernemer zoekt. Wij hebben diverse mogelijkheden, kiest de vorm die bij u past.

Mocht u dus behoefte hebben aan een wireless-as-a-service en zorgeloos willen genieten, neem dan contact met ons op en dan zullen wij u geheel ontzorgen. Wij zitten klaar, kijk ondertussen nog even naar onze site survey pagina of download een van onze infographics. Een wireless as a service (WaaS) oplossing geeft u veel voordelen, vraag het ons.

Vareza.nl