Vareza.nl

Cisco Smartnet vervanging (aktie)

Cisco Smartnet vervanging (aktie)

Cisco smartnet vervanging en bundel verkoop Cisco + 12 maanden software updates + TAC support.

Cisco Smartnet kan vandaag de dag vervangen worden door Multiven contracten. En om te vieren dat Vareza en ME NETWORKS gaan samenwerken hebben wij een speciale aktie opgezet.

Bij aankoop van een Cisco Netwerk device krijgt u 12 maanden Software Updates en TAC support kado. U kunt uw service altijd upgraden naar een hoger service-level. Bel of mail met onze sales om te profiteren van dit voordeel. Wij vertellen u graag meer over deze service en upgrade mogelijkheden.

Wij staan meteen klaar om uw aankoop netjes te installeren, configureren en te beheren mocht dat uw wens zijn.

Wilt u meer weten over Multiven en waarom dit een uitstekende smartnet vervanger is dan komen wij graag met u in contact.

Bekijk deze video

De CEO van Multiven verteld hier de historie van het bedrijf en de strijd met Cisco die dit allemaal mogelijk maakte.

Over Multiven:

Opgericht in 2005 met het hoofdkantoor in Rotterdam door Cisco`s voormalige technische lead engineer voor IOS, Peter Alfred-Adekeye. Multiven is de enige ter wereld, vendor onafhankelijke leverancier van software beheer, onderhoud en cyber-defense diensten voor alle hardware die deel uit maken van het internet infrastructuur.

Onafhankelijke hardware en software support in combinatie met gepatenteerde technologie,en uitgebreide markt expertise, maakt het mogelijk om betaalbaar maatwerk beschikbaar te maken voor SMB, MKB, ISP, FORTUNE 500 en overheidsinstellingen wereldwijd.

Samenwerking ME NETWORKS & VAREZA

Vareza staat op het punt om samen te gaan met ME NETWORKS. Onze samenwerking gaat er voor zorgen dat wij onder andere onze eigen hardware kunnen sourcen in combinatie met Multiven services. Hiermee creeren wij een win-win voor heel veel bedrijven. Scherp geprijsde hardware + Multiven support = WIN-WIN

Daarnaast voegen wij de diensten van Vareza toe aan het profolio van ME NETWORKS.

Meer weten over ME NETWORKS http://www.menetworks.eu/ 

Onze teams staan altijd voor u klaar om uw vragen en behoeftes in te vullen. Heeft u een uitdaging laat het ons weten. Wij hebben al nagedacht over verschillende uitdagingen en staan u graag te woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.