Vareza.nl

Smartnet Cisco vervanging nu beschikbaar

Smartnet Cisco vervanging nu beschikbaar

Smartnet van Cisco worden door Cisco verkocht zodat uw device regelmatig software updates krijgt en u recht geeft op hardware support.

Voorheen was er geen alternatief voor deze smartnets. Vanaf heden is dat ook in Nederland verleden tijd. Wij leveren u vanaf heden ook deze (smartnet) service. Dus  hardware en software support op uw Cisco netwerk devices. U krijgt van ons 24/7 TAC support een software updates/Bugfixes en meer. Daarnaast bieden wij deze service aan tegen een betere prijs. U krijgt meer voor minder en beter. Onze smartnet vervangende service geeft u meer voor minder.  Onze 1200 engineers zorgen voor een 24/7 support mocht er wat mis gaan. U krijgt van ons een gratis IT asset management portal. Indien gewenst combineren wij dit met een Cloud Cyber Security abonnement. Mocht dat niet goed zijn, dan maken we voor u een maatwerk contract.

Kijk voor het volledig overzicht van alle diensten en mogelijkheden op onze “onderhoud & Support” pagina.

We maken het nog een beetje beter. Alle devices die EOL support hebben via Cisco en dus geen smartnet support meer krijgen van Cisco, deze nemen wij ook in onderhoud. Met andere woorden, u hoeft uw apparatuur niet te vervangen en ook niet een peperduur post-warranty aan te schaffen.

Neem contact met ons voor een vrijblijvende offerte. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wist u dat een onderzoek uitgewezen heeft dat minder dan 1% van de storingen te wijten zijn aan de hardware. De meeste storingen komen voort uit verkeerde aanpassingen in de software. Fabrikanten rekenen al jaren met veels te hoge uitvalspercentages en veel te hoge kosten. Hierdoor wordt u onnodig op kosten gejaagd. Ons business-model zit anders in elkaar en hierdoor zijn onze kosten lager en wij rekenen niet met hoge uitval percentages.

Bespaar nu op uw Capex & Opex. Vergeet ook niet dat de GDPR Mei 2018 van kracht zal zijn, uw zwakste schakel is dan meteen een bedreiging en kan u heel veel geld kosten als u niet kunt aantonen dat u alles gedaan heeft om datalekken te voorkomen. Met ons bent u altijd up-to-date en goed beschermt tegen datalekken. Onze engineers staan 24/7 voor u klaar.

Wellicht begint onze relatie hier! Alvast een veilig en up to date 2018.