VarezaCisco hardware opkoper

inkoop hardware

Cisco hardware opkoper Vareza uit Eindhoven. Wij kopen alle soorten Cisco hardware. Vraag hier uw vrijblijvende Cisco hardware taxatie aan.

Hardware taxatie aanvragen

Hieronder een overzicht van de hardware wij graag van u overnemen.  Als u hardware wilt verkopen dan gaat dat als volgt:

1. Contact Opnemen:
– Het bedrijf neemt contact op met Cisco hardware opkoper Vareza, bijvoorbeeld via de website, e-mail of telefoon, om hun intentie te verkennen om gebruikte netwerkhardware te verkopen.

2. Inventarisatie:
– Vareza vraagt een lijst van de beschikbare hardware, inclusief details zoals merk, model, conditie en hoeveelheid.

3. Evaluatie en Bod:
– Vareza beoordeelt de aangeboden hardware en doet mogelijk een voorlopig bod of vraagt om meer informatie of foto’s om de staat en waarde beter te kunnen inschatten.

4. Overeenkomst:
– Na beoordeling en eventuele onderhandelingen komt Vareza tot een overeenkomst met het bedrijf over de prijs en voorwaarden van de koop.

5. Logistiek:
– Er worden afspraken gemaakt over hoe de hardware naar Vareza wordt overgedragen. Dit kan zijn via ophalen door Vareza, verzending door het bedrijf, of een andere overeengekomen methode.

6. Inspectie bij Ontvangst:
– Na ontvangst controleert Vareza de hardware op overeenstemming met de overeenkomst en de verwachte conditie.

7. Betaling:
– Zodra de inspectie is voltooid en alles in orde is bevonden, maakt Vareza de betaling over naar het bedrijf.

Hieronder een uitgebreid overzicht van Cisco hardware die wij graag van u willen overnemen. Cisco hardware opkoper

1. **Catalyst Series Switches**:
– **Catalyst 2960-X/XR Series**: Geschikt voor operationele eenvoud en schaalbaarheid voor middelgrote tot grote netwerkomgevingen.
– **Catalyst 3650 en 3850 Series**: Geïntegreerde draadloze controllerfunctionaliteit met ondersteuning voor PoE en stacking.
– **Catalyst 9000 Series (9200, 9300, 9400, 9500)**: De nieuwste serie switches ontworpen voor de next-generation netwerken met hoge dichtheid en beveiliging.

2. **Nexus Series Switches**:
– **Nexus 2000 Series Fabric Extenders**: Werken samen met Nexus 5000 en 7000 voor uitgebreide flexibiliteit.
– **Nexus 3000 Series**: Ontworpen voor datacenters met lage-latentie vereisten.
– **Nexus 5000 Series**: Top-of-rack switches die zowel LAN- als SAN-verkeer ondersteunen.
– **Nexus 7000 en 9000 Series**: High-end switches geschikt voor grote datacenters met hoge dichtheid en uitgebreide schaalbaarheid.

3. **Meraki Cloud-Managed Switches**:
– **Meraki MS Series**: Variërend van de MS120-8 compacte switches tot de MS450 high-performance switches, alle beheerd via de cloud.

4. **Small Business Series Switches**:
– **Series 100**: Onbeheerde switches voor kleine kantoren.
– **Series 200/300**: Slimme switches met meer netwerkfuncties.
– **Series 500**: Stackable managed switches voor extra prestaties en ondersteuning.

5. **Industrial Ethernet Switches**:
– **IE 1000 Series**: Eenvoudige, beheerde switches voor industriële omgevingen.
– **IE 2000 en 3000 Series**: Robuust, met opties voor Layer 2 of Layer 3 netwerkfunctionaliteit.
– **IE 4000 Series**: High-performance switches met ondersteuning voor Power over Ethernet

Vraag taxatie aan

Cisco biedt een reeks servers onder de naam Cisco Unified Computing System (UCS), die zijn ontworpen om te voorzien in verschillende organisatorische behoeften van virtualisatie tot grote gegevensverwerking. Hier zijn een paar voorbeelden van de soorten servers die Cisco aanbiedt:

1. **UCS B-Series Blade Servers**:
– **UCS B200 M5 Blade Server**: Bedoeld voor een breed scala aan workloads en toepassingen, van IT en webinfrastructuur tot gedistribueerde databases.
– **UCS B480 M5 Blade Server**: Gericht op missiekritieke toepassingen en grote databases met een hogere verwerkingscapaciteit en geheugenfootprint.

2. **UCS C-Series Rack Servers**:
– **UCS C220 M5 Rack Server**: Een veelzijdige, high-density server die geschikt is voor een breed scala aan workloads, van webhosting tot samenwerkingsapplicaties.
– **UCS C240 M5 Rack Server**: Ontworpen voor storage- en I/O-intensieve workloads, zoals big data, analytics en virtualisatie.
– **UCS C480 M5 Rack Server**: Biedt uitstekende prestaties en uitbreidbaarheid voor workloads zoals in-memory databases en machine learning.

3. **UCS Managed Servers**:
– Deze servers worden geleverd met geïntegreerde managementsoftware, UCS Manager, die helpt bij het vereenvoudigen van de configuratie en het beheer van serverinfrastructuren.

4. **UCS S-Series Storage Servers**:
– **UCS S3260 Storage Server**: Een modulair opslagsysteem dat ontworpen is voor kosteneffectieve dataopslag en -verwerking.

5. **UCS X-Series Modular Systems**:
– Een nieuwe reeks die modulariteit en flexibiliteit biedt met compute-, storage- en netwerkresources die kunnen worden aangepast voor de workload-eisen.

Cisco hardware opkoper

Cisco biedt een verscheidenheid aan firewalls die zijn ontworpen om te voldoen aan de veiligheidseisen van zowel kleine ondernemingen als grote organisaties. Hier zijn een paar series van Cisco’s firewall-producten:

1. **Cisco ASA Series**:
– **Cisco ASA 5500-X with FirePOWER Services**: Deze serie biedt traditionele firewall-functionaliteiten gecombineerd met geavanceerde malwarebescherming en intrusion prevention systemen (IPS).
– **Cisco ASA 5506-X**: Geschikt voor kleine kantoren met geïntegreerde FirePOWER-services.
– **Cisco ASA 5516-X**: Bedoeld voor middelgrote bedrijven, met betere prestaties en doorvoer.

2. **Cisco Firepower Series**:
– **Cisco Firepower 1000 Series**: Deze reeks is ontworpen voor kleine tot middelgrote ondernemingen en biedt een uitstekende beveiliging met een goede prijs-prestatieverhouding.
– **Cisco Firepower 2100 Series**: Gericht op middelgrote bedrijven en internet-edge implementaties, deze serie biedt een hogere doorvoersnelheid en betere prestaties.
– **Cisco Firepower 4100 Series en 9300 Series**: Deze zijn bedoeld voor grote ondernemingen en datacenters, met een hoge doorvoersnelheid, schaalbaarheid en mogelijkheid om te functioneren als een next-generation firewall (NGFW), IPS, en als een segmentatie-gateway.

3. **Meraki MX Firewalls**:
– **Meraki MX Series**: Dit zijn cloud-beheerde beveiligingsapparaten die eenvoudig te implementeren en te beheren zijn, geschikt voor organisaties van elke omvang. Ze bieden functies zoals automatische VPN, SD-WAN en geavanceerde security services.

Naast switches, servers en firewalls, heeft Cisco ook een reeks andere netwerk- en IT-hardware in hun productportfolio:

1. **Routers**:
– **Integrated Services Routers (ISR)** voor filialen en middelgrote bedrijven.
– **Aggregation Services Routers (ASR)** voor serviceproviders en grote ondernemingen.

2. **Wireless**:
– **Aironet Access Points** en **Catalyst Access Points** voor draadloze netwerkconnectiviteit.
– **Wireless LAN Controllers** voor het beheren van grote aantallen access points.

3. **VoIP Phones en Telepresence Systemen**:
– IP-telefoons en conferentiesystemen voor zakelijke communicatie.

4. **Security Cameras**:
– Cisco Meraki MV smart cameras voor beveiliging en surveillance.

5. **Network Management Software en Tools**:
– Cisco biedt software zoals Cisco DNA Center, Cisco Prime Infrastructure en Cisco Meraki Dashboard voor netwerkbeheer en -bewaking.

6. **Optical Networking**:
– Apparatuur voor het opzetten van optische transportnetwerken.

7. **Data Center Networking**:
– Cisco ACI (Application Centric Infrastructure) producten voor datacenterbeheer en automatisering.

8. **IoT Devices**:
– Cisco biedt ook apparaten en beheersoftware voor Internet of Things (IoT) toepassingen.

9. **Network Security**:
– Verschillende netwerkbeveiligingsproducten waaronder Secure Access Service Edge (SASE), Secure Firewall en Secure Web Gateway.

Cisco biedt een scala aan draadloze netwerkapparatuur, waaronder access points en controllers. Hier is een overzicht van enkele opties met specifieke modellen:

1. **Access Points**:
– **Cisco Aironet Series**:
– **Aironet 1800 Series**: Middenklasse, ideaal voor kleine tot middelgrote ondernemingen.
– **Aironet 2800 Series**: Geavanceerde functies voor high-density omgevingen.
– **Aironet 3800 Series**: High-end access points voor veeleisende omgevingen en met ondersteuning voor 802.11ac Wave 2 standaard.
– **Cisco Catalyst Series**:
– **Catalyst 9100 Series**: De nieuwste access points die Wi-Fi 6 (802.11ax) ondersteunen, gericht op hogere capaciteit, efficiëntie en prestaties.

2. **Wireless LAN Controllers**:
– **Catalyst 9800 Series**: Deze serie controllers kan on-premises of in de cloud draaien en biedt naadloze integratie met Cisco’s nieuwste Wi-Fi 6 access points.
– **Mobility Express Solution**: Geschikt voor kleine tot middelgrote implementaties, biedt een virtuele controllerfunctie op bepaalde Aironet access points.

3. **Meraki Cloud-Managed Wireless Solutions**:
– **Meraki MR Series**: Cloud-beheerde access points die eenvoudig te installeren en te beheren zijn met een uitgebreid dashboard voor netwerkbeheer. Modellen variëren van de MR20, ideaal voor kleine bedrijven en thuiskantoren, tot de MR56 voor hoge dichtheid en prestatie-intensieve omgevingen.

Tot zover het overzicht wat altijd onderhevig is aan veranderingen door nieuwe modellen en vraag en aanbod vanuit de markt. Al met al laat ons weten wat u graag wilt verkopen en wij kijken er graag naar. Via de onderstaande link kunt u vrijblijvend een taxatie aanvragen. Cisco hardware opkoper Vareza uit Eindhoven, opkoper van Cisco hardware en andere A merk producten.

Cisco hardware taxatie aanvragen

Volg ons op Linkedin

Website van Cisco Nederland