VarezaOude hardware verkopen

Oude hardware verkopen ? Wij kopen uw oude hardware. Hoeveel zou uw oude hardware nog waard zijn ?

Wij kopen uw oude gebruikte hardware. Vraag uw vrijblijvende taxatie nu aan.

Mail naar rvr@vareza.nl of bel direct met 040-2405388, of vul het onderstaande document in.

Taxatie aanvragen

Zaken doen met Vareza biedt de volgende voordelen:

1. Korte communicatielijnen
2. Snelle taxaties
3. Gratis ophaalservice voor hardware
4. Toegewijde chauffeurs in dienst
5. Snelle betalingen
6. Betrouwbare handelsreferenties
7. Meer dan 20 jaar ervaring

“We werken uitsluitend samen met bedrijven. Overweegt u om oude hardware te verkopen? Bij Vareza kopen we hoogwaardige A-merken aan, waaronder:

Cisco HP IBM Dell
Juniper Extreme Fortinet Arista

“Het verkopen van uw oude hardware is niet alleen financieel voordelig, maar draagt ook bij aan een duurzamere wereld. Door uw bestaande apparatuur een tweede leven te geven, verminderen we samen de vraag naar nieuwe producten. Dit heeft als bijkomend voordeel dat waardevolle grondstoffen opnieuw worden ingezet in plaats van verspild. We transformeren het lineaire productieproces naar een circulair model, wat resulteert in een win-win situatie voor zowel uw portemonnee als het milieu.”

Laat ons vrijblijvend weten wat u te koop heeft dan gaan wij kijken wat het mogelijk nog waard is.

Vareza specialiseert zich in de aankoop van netwerkapparatuur zoals switches, routers, accespoints, firewalls, servers en opslagsystemen. We zijn ook geïnteresseerd in aanvullende opties zoals voedingen en SFP-modules.
Laat ons weten welke hardware u wilt verkopen, en we nemen doorgaans binnen enkele uren contact met u op.
Wij doen alleen zaken met bedrijven. Bij voorbaat dank voor uw begrip.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

U zorgt voor minder energie verbruik en Co2 uitstoot door uw oude afgeschreven hardware opnieuw in te zetten.Oude hardware verkopen

Om uw oude hardware te verkopen, kunt u het volgende proces volgen:

Proces hardware verkopen

1. Stuur ons een e-mail met een overzicht van de hardware die u wilt verkopen. Vermeld hierin de typenummers (artikelnummer),  en voeg indien mogelijk foto’s toe van de hardware.

2. Geef in uw e-mail aan wanneer de hardware beschikbaar is. Dit helpt ons bij het plannen van de ophaal- of verzenddatum.

3. Zodra we uw e-mail ontvangen, zullen we een vrijblijvende taxatie uitvoeren. We beoordelen de waarde van de hardware op basis van de informatie en foto’s die u heeft verstrekt.

4. Als u akkoord gaat met de taxatie, regelen we het ophalen van de hardware. Dit kan betekenen dat we een afspraak maken om de hardware op te halen of dat we u instructies geven voor het verzenden ervan naar ons.

5. Zodra we de hardware in ons warehouse hebben ontvangen, zullen we een grondige test uitvoeren om de functionaliteit ervan te controleren. Dit stelt ons in staat om de staat van de hardware te beoordelen en ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de specificaties die u heeft verstrekt.

6. Als alles in orde is, zullen we uw factuur betalen volgens de afgesproken prijs.

We zijn geïnteresseerd in de aanschaf van de volgende apparatuur:

– HP
– Cisco
– Juniper
– Dell
– Arista
– Extreme
– Fortinet
– EMC

Neem contact met ons op

We zijn vooral geïnteresseerd in de volgende soorten apparatuur:

“Bij Vareza zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan hoogwaardige netwerkapparatuur en IT-infrastructuur. Van krachtige netwerkswitches en routers tot betrouwbare WiFi-access points, beveiligingsfirewalls en robuuste servers en opslagoplossingen”

Zaken doen met Vareza heeft de volgende voordelen:

  • Korte lijnen
  • Snel een taxatie
  • Wij halen de hardware op
  • Wij hebben vaste chauffeurs die voor ons rijden
  • Wij betalen snel
  • Wij hebben handelsreferenties
  • Ruim 20 jaar ervaring

Taxatie aanvragen

U helpt mee aan een duurzame economie met de verkoop van uw oude hardware. Daarnaast levert het vaak nog extra geld op. Geld dat inzetbaar is voor andere IT projecten. Plus u helpt andere ondernemers die graag gebruikte hardware inzetten voor de IT omgeving. Over het algemeen is het een win-win situatie.

“Neem contact met ons op voor een kosteloze evaluatie. Zo kunt u uw investering in nieuwe netwerkapparatuur minimaliseren en tegelijkertijd uw IT-budget optimaliseren.”

Wat is de definitie van circulaire economie?
Een circulaire economie is een gesloten economisch systeem waarin grondstoffen, componenten en producten zo min mogelijk aan waarde verliezen, gebruikmakend van hernieuwbare energiebronnen en waar systeemdenken centraal staat.

De productie van die nieuwe machines kost 25 miljoen ton fossiele brandstof en 150 miljoen liter water. Dat is meer dan de totale Nederlandse energieconsumptie! Het elektriciteitsverbruik van een gemiddelde desktop computer is verantwoordelijk voor ruim 2 kg CO2 per dag! 60 % van de computers blijft aan staan na het werk.

Chipproductie is de meest vervuilende in de hele computerindustrie. Het vereist grote hoeveelheden water en energie en er komen grote hoeveelheden gevaarlijk afval vrij.
Jaarlijks neemt de capaciteit van nieuwe ICT-apparatuur (zoals opslagcapaciteit en processorsnelheid) met circa 100% toe, maar het energieverbruik met circa 20%.

Wij doen alleen zaken met bedrijven.

Neem Contact met ons op

Infographic inkoopproces Vareza

Oude hardware verkopen
Oude hardware verkopen

 

Wij verlengen de levensduur van netwerkapparatuur

Bijgaande een klein overzicht van de Cisco, HP, Juniper, maar er zijn nog heel andere modellen die wij regelmatig opkopen en opknappen.

Categorie Laag 2 Switches Laag 3 Switches Routers Draadloze Access Points
Model Cisco Catalyst 2960X Cisco Catalyst 3650 Cisco ISR 4000-serie Cisco Aironet 2800-serie
Cisco Catalyst 9200 Cisco Catalyst 9300 Cisco Aironet 3800-serie
Cisco Catalyst 9500 Cisco Catalyst 9800 Cisco Catalyst 9000-serie
Beschrijving Eenvoudige, kosteneffectieve switches voor basisnetwerken Switches met geïntegreerde Layer 3 mogelijkheden Routers voor bedrijfsnetwerken met diverse services Geavanceerde WLAN-access points
Geavanceerde features, beveiliging en automatisering Flexibele en schaalbare netwerkoplossingen Snelle draadloze prestaties, geavanceerde beheeropties
Gebruik Kleine tot middelgrote bedrijfsnetwerken Middelgrote tot grote bedrijfsnetwerken Bedrijfsnetwerken, WAN-connectiviteit Diverse WLAN-implementaties
Kenmerken Layer 2-functionaliteit, Gigabit Ethernet Layer 2 en Layer 3 functionaliteit, stapelbaar Routing, VPN, firewall, WAN-optimalisatie Draadloze standaarden, geavanceerde beheeropties