VarezaWaarom hardware verkopen

Netwerk hardware opkopen

Waarom hardware verkopen

Waarom Vareza dé keuze is voor het opkopen van hardware

Waarom hardware verkopen
Waarom hardware verkopen

Bij Vareza zetten we ons in voor het geven van een tweede leven aan gebruikte hardware. We begrijpen het belang van duurzaamheid in de hedendaagse wereld. Door gebruikte hardware op te kopen, dragen we niet alleen bij aan het verminderen van e-waste, maar zorgen we ook voor een efficiënter gebruik van energie en grondstoffen. Dit proces helpt aanzienlijk bij het verminderen van de milieu-impact die geassocieerd wordt met de productie van nieuwe apparatuur.

Hardware verkopen

Het Proces van Hardware Opkopen

Het opkopen van hardware bij Vareza is een gestructureerd proces waarbij zowel de verkoper als de uiteindelijke nieuwe klant voordelen ervaren. Zodra een bedrijf of individu besluit om hun gebruikte netwerkapparatuur te verkopen, zoals switches, routers, wifi accesspoints, servers, opslag en firewalls, beoordeelt Vareza de staat en de huidige marktwaarde van de apparatuur. Na de evaluatie doen we een eerlijk bod. Als dit wordt geaccepteerd, zorgen we voor een verantwoorde afhandeling van de logistiek, inclusief het transport en de datavernietiging indien nodig.

Voordelen voor de Verkoper

Voor de verkoper biedt het opkopen van hardware door Vareza diverse voordelen:

 • Financiële compensatie voor oude apparatuur die anders onbenut zou blijven.
 • Verwijdering van overtollige apparatuur zonder de zorgen en kosten die gepaard gaan met de verwerking van e-waste.
 • Bijdragen aan milieu-initiatieven door hergebruik van apparatuur, wat kan helpen bij het voldoen aan bedrijfsdoelstellingen op het gebied van duurzaamheid.

Voordelen voor de Nieuwe Klant

Nieuwe klanten die refurbished apparatuur aanschaffen bij Vareza genieten van:

 • Kostenbesparing vergeleken met het kopen van nieuwe apparatuur.
 • Geteste en betrouwbaar bevonden producten met garantie.
 • Bijdrage aan een circulaire economie door het kiezen voor hergebruik van apparatuur.

ESG en de Rol van IT Recycling

IT-recycling speelt een cruciale rol in de circulaire economie en is nauw verbonden met de ESG (Environmental, Social, Governance) doelstellingen. ESG focust op het bevorderen van duurzame en maatschappelijk verantwoorde besluitvorming binnen bedrijven. Door te kiezen voor IT-recycling, tonen bedrijven hun commitment aan milieuverantwoordelijkheid, wat positief kan bijdragen aan hun sociale en governance scores.

Call to Action waarom hardware verkopen

Verkoop uw gebruikte hardware aan Vareza. Niet alleen ontvangt u een eerlijke prijs, maar u draagt ook bij aan een betere wereld. Door te kiezen voor het hergebruiken van grondstoffen, ondersteunt u actief de duurzame doelen die essentieel zijn voor een groene toekomst. Laten we samenwerken om de impact op ons milieu te minimaliseren en te investeren in een duurzamere toekomst.

Hardware verkopen

Vareza koopt gebruikte netwerkapparatuur op om verschillende redenen, die vaak voorkomen in de markt voor gebruikte IT-apparatuur. Hier zijn enkele belangrijke redenen:

 1. Kostenbesparing voor klanten: Door gebruikte apparatuur aan te bieden, kan Vareza klanten helpen aanzienlijk te besparen op hun IT-uitgaven. Nieuwe netwerkapparatuur kan erg duur zijn, en veel bedrijven kunnen kosten besparen door gereviseerde of goed onderhouden gebruikte apparatuur aan te schaffen.
 2. Duurzaamheid en milieu: Het hergebruiken van IT-apparatuur is een milieuvriendelijk initiatief. Door gebruikte apparatuur op te kopen en te verkopen, draagt Vareza bij aan de vermindering van elektronisch afval. Dit is belangrijk omdat elektronisch afval schadelijke stoffen kan bevatten die milieuschade veroorzaken als ze niet correct worden verwerkt.
 3. Marktniche: Er is een specifieke vraag naar bepaalde modellen en merken van netwerkapparatuur die mogelijk niet meer nieuw geproduceerd worden. Vareza kan in deze vraag voorzien door moeilijk te vinden of end-of-life producten aan te bieden die nog steeds waarde hebben voor bepaalde klanten.
 4. Herstel en upgrade: Vareza kan waarde toevoegen door gebruikte apparatuur te herstellen, upgraden of opnieuw te configureren voordat deze wordt doorverkocht. Dit biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding aan klanten die mogelijk niet de middelen of behoefte hebben aan gloednieuwe apparatuur.
 5. Vergroten van het klantenbestand: Door een breed scala aan producten aan te bieden, inclusief budgetvriendelijke gebruikte apparaten, kan Vareza een breder klantenbestand aanspreken, waaronder kleine tot middelgrote bedrijven die wellicht gevoeliger zijn voor prijs.

Dit businessmodel helpt niet alleen bij het vergroten van de winstgevendheid van Vareza, maar ondersteunt ook duurzaamheidsdoelen en biedt klanten economische opties voor hun IT-behoeften.

Hardware verkopen ? Vul onderstaande formulier in.
"Geef aan welke merken of diensten u zoekt of wenst te verkopen, en wij nemen doorgaans binnen enkele uren contact met u op."