VarezaWij kopen gebruikte acces-points HP aruba

Wij kopen gebruikte acces points van HP aruba

Wij kopen gebruikte acces points hp aruba, Vareza is uw hardware opkoper voor HP en andere A merken.

Wij kopen gebruikte acces points van HP aruba
Wij kopen gebruikte acces-points HP aruba

Wij kopen gebruikte acces-points HP aruba

HP Hardware Taxatie aanvragen

HP Aruba is al jaren sterk aanwezig op de NL markt. Daarom kopen wij graag uw gebruikte acces points van HP Aruba. De WiFi acces points van HP Aruba zijn een veel gebruikt merk in de NL markt en daarom is er meestal nog vraag naar gebruikte WiFi acces points van dit merk.

Onze interesse gaat ook uit naar de switches en WiFi controllers van HP aruba. Zowel de POE en de NON POE versies (power over ethernet).

Acces points van HP aruba komen in diverse smaken:

  • Indoor acces points
  • Outdoor acces points
  • Remote acces points

Bekijk deze varianten op de website van hp aruba https://www.arubanetworks.com/products/wireless/access-points/

Uw hardware is mogelijk geld waard, neem contact met ons op voor een waardebepaling

Hardware taxatie aanvragen

Inkoopproces bij Vareza inzake HP hardware verkopen

Stap Beschrijving
1. Verzamel Informatie Verzamel alle relevante gegevens en details over de apparatuur die u wilt verkopen.
2. Ontvang een Offerte Op basis van de verstrekte informatie sturen we u een concurrerende prijsopgave.
3. Logistiek Geregeld Zodra u akkoord gaat met onze offerte, regelen we alle logistieke zaken voor het ophalen van de apparatuur.
4. Inspectie & Verificatie Bij ontvangst controleren en verifiëren we de staat en werking van de apparatuur.
5. Betaling Na een succesvolle inspectie maken we het afgesproken bedrag naar u over.

 

Wij zijn geïnteresseerd in de aankoop van uw gebruikte access points en garanderen u een maximale restwaarde. Bij een akkoord halen we de apparatuur netjes bij u op. In ons magazijn worden de access points getest om de werking te controleren.

Na de controle worden ze grondig gereinigd en voorzien van de nieuwste software-updates. Indien nodig krijgen ze een opfrisbeurt en worden ze verpakt in een keurige doos, inclusief extra garantie, voordat ze naar hun nieuwe bestemming worden verzonden. Op deze manier krijgen uw gebruikte access points een tweede leven en kunnen ze nog vele jaren mee. Als we ze uiteindelijk niet meer kunnen verkopen, zorgen we voor een verantwoorde afvoer en recycling. Zo dragen we samen bij aan een beter milieu.

Specifieke modellen van HP Aruba die we zoeken zijn:

– IAP 107
– IAP 207
– IAP 307
– 300 serie
– 500 serie
– 600 serie

Heeft u andere modellen liggen of bent u niet zeker over de compatibiliteit? Neem gerust contact met ons op, en we geven u zo snel mogelijk een antwoord.

Hardware taxatie aanvragen

Access points volgen een bepaalde standaard die is vastgesteld door de IEEE, namelijk de 802.11. De snelheid van deze standaard wordt aangeduid met termen zoals AC of AX. Deze access points kunnen enkelbandig of dubbelbandig zijn, zoals 2,4 GHz en 5,0 GHz, wat de frequenties zijn waarop ze signalen uitzenden.

De 2,4 GHz-band heeft een goede bandbreedte en een langer bereik, terwijl de 5,0 GHz-band een korter bereik heeft maar een hogere bandbreedte. Dit betekent dat er meer data kan worden verzonden via de 5,0 GHz-band. Voor kleinere ruimtes is 5,0 GHz ideaal en voor grotere ruimtes is 2,4 GHz geschikter.

Wat betreft de IEEE-standaarden zijn de B/G/N/A inmiddels verouderd. De AC/AX en latere versies zijn de huidige standaarden met hoge snelheden die tegenwoordig zeer gewild zijn.

Tegenwoordig gebruikt iedereen mobiele apparaten zoals iPads, laptops, voip-systemen en telefoons. WiFi is standaard aanwezig in veel kantoren en wordt zowel door medewerkers als gasten gebruikt. Men verwacht tegenwoordig overal een WiFi-netwerk. Daarom zijn access points met hoge snelheden, dual band en meerdere radio’s voor snelle dataverwerking zeer gewild. Lees hier meer over de WiFi standaarden https://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11

Er vanuit gaande u hiermee weer wat wijzer hebben gemaakt op het gebied van HP Aruba acces points. Wij geven u graag een maximale restwaarde voor uw gebruikte HP aruba acces points. En als u ook de HP Aruba switch of WiFi controller erbij heeft dan willen wij die ook graag van u afnemen.

Vaak zijn dat POE switches (power over ethernet) met een WiFi controller voor het voeden en aansturen van uw WiFi netwerk.

Opkoop HP aruba switches
Wij kopen gebruikte acces-points HP aruba

Wij kopen uw gebruikte HP Aruba acces points en switches.

Neem contact met ons op via de contact pagina https://vareza.nl/contact/