VarezaOpkopen hardware Eindhoven

Opkopen hardware Eindhoven dat is onze core-business.Opkopen hardware

Vareza is een bedrijf dat zich richt op het opkopen van hardware. Wij kopen oude gebruikte hardware van bedrijven zoals HP, Dell, Juniper, Fortinet, Cisco en Huawei. Wij verbeteren de hardware en verkopen het vervolgens weer. Hierdoor verlengen wij de levensduur van de apparatuur.

Routers switches servers accespoints firewalls storage etc

Het kopen of verkopen van hardware is een essentieel onderdeel van het runnen van een bedrijf. Bedrijven kopen hardware om hun productiviteit en efficiëntie te verbeteren. Dit doen ze door versleten of verouderde onderdelen te vervangen door nieuwe. Dit zorgt ervoor dat hun productie soepel blijft lopen terwijl ze producten voor de verkoop vervaardigen.

Veel bedrijven kopen ook gebruikte of refurbished hardware om hun IT omgeving goed te laten draaien, nieuw is niet altijd beter. Soms is het vanuit een budget oogpunt of simpelweg alleen omdat gebruikte apparatuur nop beschikbaar is tov nieuwe apparatuur.

Het stelt hen ook in staat om hun bedrijf uit te breiden zonder veel geld te investeren. Het kopen van gebruikte hardware is een goede manier voor kleinere bedrijven om hun bedrijf uit te breiden zonder geld in te zamelen. Het is voor hen een goedkope manier om meer geld te verdienen en hun doelen te bereiken. Het kopen van hardware is ook gunstig voor klanten. Bedrijven besparen geld door versleten onderdelen te vervangen door nieuwe. Minder IT kosten is beter voor de TCO. Beter voor het rendement van het bedrijf.

Het is ook slim om je IT Lifecycle onder controle te hebben net als je Security processen. Koop en verkoop op tijd, zodat je een mooie prijs hebt bij de inkoop en daarna weer op tijd verkopen om nog wat restwaarde over te houden. U schrijft immers ook nog af, dus een win-win situatie. Verkoop uw gebruikte hardware aan een IT opkoper, net als wij van Vareza.

WIJ KOPEN HARDWARE

Wij zitten aan de inkoopkant van het proces, opkopen hardware Eindoven is wat wij doen. Opkopen verbeteren en verkopen, wij verlengen de levensduur van apparatuur.

Als u ook oude of overbodige hardware van Cisco of HP heeft, neem dan contact met ons op. Wij zijn geïnteresseerd in het opkopen van uw apparatuur en kunnen u een goede prijs bieden. Dit is een goede manier om uw IT-budget te verlagen en uw bedrijf te laten groeien.

Heeft u oude gebruikte hardware van :

  • HP
  • Dell
  • Juniper
  • Fortinet
  • Cisco
  • Huawei

Opkoper hardware Eindhoven Vareza is gespecialiseerd in het opkopen van hardware van merken zoals Cisco en HP en andere A merken. Onze focus ligt op het opkopen van netwerkapparatuur zoals routers, switches, access points en SFP-modules. Daarnaast kopen wij ook andere netwerkmodules, power supplies en andere relevante onderdelen op. Als u ook oude of overbodige hardware van Cisco of HP heeft, neem dan contact met ons op.

 

Neem contact met ons op als u oude of overbodige hardware van Cisco of HP heeft

Verkoop uw hardware aan Vareza en bespaar op uw IT-budget

Bijdragen aan een duurzamere toekomst door de levensduur van deze apparatuur te verlengen.

Lees onze blog

Volg onze Linkedin page

 

Wij zijn altijd geïnteresseerd in het opkopen van hardware van merken zoals Cisco en HP. Als u oude of overbodige hardware heeft die u wilt verkopen, neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina. Wij bieden een eerlijke prijs voor uw apparatuur en helpen u bij het verbeteren van uw IT-budget. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij staan klaar om u te helpen. 040-2405388 – rvr@vareza.nl

 

Hardware opkopen