VarezaOver ons

Wij kopen gebruikte netwerk apparatuur

Wij kopen gebruikte netwerk apparatuur, uw oude apparatuur is geld waard. 

Wij kopen gebruikte en refurbished netwerk apparatuur van Cisco, HP, Juniper  Dell, Fortinet, IBM, Extreme networks. Heeft u nog gebruikte apparatuur liggen dan vernemen wij dat graag. Het onderstaande lijstje geeft u een idee waar wij interesse in hebben. Uw gebruikte apparatuur is mogelijk nog geld waard. Wij halen het gratis voor u op. Neem contact op voor een gratis waardebepaling.

Vareza is uw betrouwbare partner voor de aankoop van alle soorten netwerkapparatuur: switches, routers, access points, firewalls, servers en opslagsystemen. Wij kopen apparatuur van merken als Cisco, HP, Juniper, Fortinet, Dell, Extreme en Arista, en tevens diverse toebehoren zoals voedingen en SFP-modules.

Vraag een taxatie aan voor een van de onderstaande merken

Cisco HP Juniper Fortinet Dell Extreme Arista
Switches ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Routers ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Access Points ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Firewalls ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Servers ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Storage Systems ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Power Supplies ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
SFP Modules ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️

 

Contact opnemen 

Veel netwerkapparatuur is nog geld waard, laat het dus niet op de plank liggen. Veel bedrijven kunnen nog jaren draaien op apparatuur waar u afscheid van heeft genomen. Verkoop het nu het nog waarde heeft. Straks is het niets meer waard. Dan is wel het advies om het te recyclen voor alle waardevolle grondstoffen.Tweedehands Cisco switch verkopen

 1. Switches
 2. Routers
 3. WiFi
 4. Firewalls
 5. Controllers
 6. Accespoints
 7. SFP
 8. RPS
 9. Servers
 10. Storage

Onze focus is opkopen van gebruikte apparatuur.

Wij helpen u graag met onderstaande diensten:

 • Inkoop gebruikte apparatuur
 • Gratis ophalen
 • Data whipen (blanco)

Ons doel is om zoveel mogelijk netwerkapparatuur een tweede leven te geven. Wij verlengen de levensduur van netwerk apparatuur. Lees onze BLOG over opkoop, verkoop en de Circulaire wereld.

De aanschaf van IT-hardware draagt ​​bij aan de circulaire economie door gebruikte IT-hardware een tweede leven te geven.
Gebruikte servers, storage en netwerkapparatuur hebben vaak nog een mooie restwaarde. Met onze hardware aankoop service kunt u geld verdienen met deze gebruikte netwerk apparatur. U kunt dan investeren in een nieuw IT project. Als inkoper van gebruikte IT apparatuur zoals servers en storage bieden wij de maximale restwaarde van uw hardware. Dit is voor servers, opslag en netwerk apparatuur zoals switches, accespoints, firewalls, routers alles wat netwerk gerelateerd is heeft onze interesse.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u gebruikte netwerk apparatuur wilt verkopen. Bel ons 040-2405388

Neem contact met ons op via de contact pagina

Wij doen alleen zaken met bedrijven, wij doen geen zaken met particulieren

 

Hardware opkopen pagina
Hardware opkopen

Taxatie aanvragen