Vareza.nl

Over ons

Over ons

Vareza

Welkom wij zijn Vareza, professionals sinds 1997 ! Meer dan 20 jaar ervaring in IT. Onze focus ligt puur op networking security en services.Wij zijn dagelijks bezig met IT netwerken, dit is voor ons dagelijkse kost. Wij zorgen elke dag voor een maximale ervaring. Onze mensen zijn allemaal Cisco gecertificeerd. Wij zijn gecertificeerd door onze partners waar wij dagelijk mee werken. Daarnaast hebben wij via onze eco-systeem toegang tot meerdere IT professionals, indien noodzakelijk 24/7.

Onze focus is puur networking. Networking, Security en services. Wij leveren, installeren beheren en beveiligen uw infrastructuur.

Vendoren

Vareza is certified partner van:

  • Cisco select partner
  • Multiven gold partner
  • Layer8 Dutch partner

All onze services zijn 24/7 beschikbaar.

Door onze jaren lange ervaring bij distributie, fabrikanten en resellers heeft onze manier van zaken doen zich wel bewezen. En elke keer proberen we het weer net iets beter of anders te doen. Dit doen we door de markt goed in de gaten te houden. Nieuwe ontwikkelingen nauwlettend te volgen via internet en webinars. En wij staan altijd open voor nieuwe ontwikkelingen en partnerships.

Partnership

Vareza heeft een samenwerking met ME Networks BV sinds 2018. ME Networks focust op de gehele IT lifecycle management. Het leveren, implementeren en beheren van netwerken. Aan het einde van de lifecycle wordt alles weer netjes gewiped met alle certificeringen (AVG & GDPR proof) en gerecycled. Wilt u meer weten over deze samenwerking en wat wij voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dat uiteraard graag.