VarezaGebruikte Cisco accespoints verkopen

 

Gebruikte Cisco accespoints verkopen, goed idee, wij kopen uw oude gebruikte WiFi accespoints

Gebruikte Cisco accespoints verkopen, wij kopen uw gebruikte WiFi accespoints van Cisco, HP, Fortinet, Huawei en andere grote A merk fabrikanten.

WiFi is niet weer weg te denken uit onze maatschappij. Iedereen zit op de WiFi en/of wil connecteren met de WiFi. Thuis op reis, vakantie, vliegveld, trein, camping, hotel, WiFi is overal.Gebruikte Cisco accespoints verkopen

Daarom zit de wereld tjokvol met WiFi accespoints van grote en kleine merken. De techniek en zeker de snelheid en bandbreedte van WiFi accespoints ontwikkeld zich supersnel.

Het ene bedrijf wil altijd het nieuwste van het nieuwste terwijl andere bedrijven voldoende hebben aan mindere bandbreedtes of functies.

Daarom kopen wij WiFi accespoints die uit de markt komen op, dus wilt u uw gebruikte Cisco accespoints verkopen dan bent u aan het juiste adres. Zeker als ze nog niet ouder zijn dan 60 maanden. En in sommige gevallen is ouder ook geen probleem. Ligt ook aan de vraag en aanbod van deze accespoints.

Neem dus contact met ons zodat wij u spoedig een vrijblijvende offerte kunnen sturen. Indien akkoord halen zijn de Cisco accespoints op, we testen ze en daarna betalen wij u meteen.

  1. Offerte
  2. Ophalen
  3. Testen
  4. Betalen

 

Gebruikte Cisco accespoints verkopen is een slimme move. U krijgt geld terug voor uw gebruikte WiFi accespoints. U helpt ook de wereld een beetje. Omdat deze hardware weer opnieuw ingezet wordt. Hierdoor zijn er geen nieuwe accespoints nodig, hoeven er geen extra grondstoffen gebruikt worden. Dit scheelt weer in energie en transport. Kortom minder belasting op het milieu.

  • Het recyclen van uw gebruikte hardware kan helpen om e-waste te verminderen.
  • Het kan u ook helpen geld te besparen, omdat u vaak geld terug kunt krijgen voor het recyclen van uw gebruikte hardware. –
  • Het recyclen van gebruikte hardware kan ook goed zijn voor het milieu, omdat het de hoeveelheid schadelijke giftige stoffen en chemicaliën die op stortplaatsen terechtkomen, kan helpen verminderen.

Wij kopen ook andere merken: HP, Fortinet, Juniper, Huawei en andere A-merk vendoren.

Wij doen alleen zaken met bedrijven

https://vareza.nl/contact/

Lees onze blog voor meer informatie over onze diensten en services.

Bekijk ook onze Linkedin pagina en volg ons voor meer nieuws.

Wist u dat wij ook Managed WiFi leveren ?

Managed WiFi

WiFi moet er vandaag de dag altijd en overal zijn, van de parkeerplaats tot de kantine en van de vergaderkamers tot het magazijn. WiFi wordt voor steeds meer toepassingen gebruikt, denk bijvoorbeeld aan Voice over WiFi. Dat betekent dat het aan steeds meer eisen moet voldoen. Wil je zeker weten dat het draadloos netwerk binnen uw bedijf voldoende bandbreedte biedt en het altijd en overal doet? Dat uw medewerkers binnen het bedrijf overal kunnen werken? Besteed het beheer uit en kies voor Managed WiFi van Van Rees Zakelijk. Wij maken op basis van een zorgvuldige inventarisatie (site survey) een plan voor de wireless architectuur. Hierbij wordt rekening gehouden met de eisen, wensen en randvoorwaarden van uw bedrijf collega`s en klanten. Security is een belangrijke component en die altijd wordt meegenomen in onze oplossing