VarezaGebruikte oude hardware inkoop

Gebruikte oude hardware inkoop

Wij kopen uw gebruikte oude hardware in. Onze focus is netwerkapparatuur van grote A merken. Heeft u oude gebruikte hardware liggen, neem dan contact op voor een taxatie. Wie weet kunnen wij elkaar helpen.

Onze voorkeur gaat uit de onderstaande merken:

Cisco Dell/EMC Huawei
HP Juniper
Arista Fortinet
Gebruikte oude hardware inkoop
Gebruikte oude hardware inkoop

Onze interesse gaat uit naar de onderstaande apparatuur.

Switches Firewalls Opties
Routers Servers Controllers
Accespoints Storage

 

Gebruikte oude hardware inkoop

Uw oude hardware is mogelijk nog geld waard. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende taxatie.

 1. Stuur ons een overzicht van uw hardware
  1. Type nummer
  2. Serienummers
 2. Wanneer is het beschikbaar
 3. Waar staat het ?
 4. Wat uw verwachting qua waarde ?

Hoe verloopt het proces daarna ?

 • Wij sturen u een taxatie, prijsopgaaf
 • Indien akkoord halen wij de spullen gratis op
  • Onze chauffeur maak een afspraak met u.
 • Wij testen de apparatuur
 • Indien de test positief is betalen wij u meteen uit

Help mee aan een circulaire economie !

Verkoop uw hardware en zorg ervoor dat deze nog een tweede ronde meekan,. Wij knappen uw gebruikte hardware op en zorgen voor een tweede ronde. Wij verlengen de levensduur van netwerkapparatuur.

Het mkb kan een belangrijke rol spelen in de transitie naar een circulaire economie. 99% van de Nederlandse bedrijven is het midden- en kleinbedrijf (mkb). Kmo’s dragen meer dan 60% bij aan de toegevoegde waarde en maar liefst 70% aan de werkgelegenheid. Het MKB bestaat uit bedrijven tot 250 medewerkers

Is het lastig om circulair te ondernemen? uh joh! Als circulaire ondernemer kun je alleen maar kansen creëren. Dan ben je toonaangevend op het gebied van duurzame ontwikkeling. Hergebruik van grondstoffen is cruciaal om de planeet levend te houden

De cyclus gaat ervan uit dat de producten van vandaag de grondstoffen van morgen vormen. Met andere woorden: na gebruik van onze spullen hergebruiken we het materiaal. Het doel van de lus is om de lus te sluiten. Minder afval, meer hergebruik.

Wat betekent circulair ondernemen?
Circulair ondernemen is belangrijk voor onze planeet, maar wat betekent het eigenlijk? Is er ook een definitie van circulair ondernemen? Kortom, deze manier van zakendoen is hergebruik van vitale grondstoffen, producten en diensten. Om circulair te kunnen ondernemen, moeten bedrijven bij het ontwerpen en selecteren van productmaterialen al rekening houden met producthergebruik. Wanneer er iets kapot gaat aan een product, kan dit eenvoudig worden vervangen zodat je niet elke keer een nieuw product hoeft te maken of te kopen.

 

Gebruikte oude hardware inkoop

Wij kopen hardware van IT bedrijven, zorginstellingen, fabrikanten en andere ondernemers uit het MKB. Neem contact op voor referenties. Onze chauffeur komt alles netjes ophalen na het maken van een afspraak. Onze wagens hebben een laadklep en wij kunnen op elke lokatie ophalen. Indien u een maximale restwaarde zoekt en uw oude hardware een tweede ronde gunt. Neem dan contact met ons op.

Neem Contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling

Volg ons op LINKEDIN

De voordelen van het recyclen van hardware

Een manier om de vraag naar hardware te verminderen, is door deze te recyclen. Door dit te doen, verminderen we de hoeveelheid materiaal die nodig is om nieuwe hardware te maken. Wanneer hardware niet meer in gebruik is, kunnen we deze eenvoudig naar een recyclinglocatie brengen en laten verwerken voor hergebruik. Door de hoeveelheid materiaal te verminderen die nodig is om nieuwe hardware te maken, komen natuurlijke hulpbronnen vrij die elders kunnen worden gebruikt.

Het recyclen van hardware helpt de natuurlijke hulpbronnen van de planeet te behouden. Het vermindert de behoefte aan nieuwe materialen door de vraag ernaar te verminderen. Door bestaande materialen te recyclen, helpen we ook vervuiling en uitputting van hulpbronnen te voorkomen. Recycling helpt ook om banen te creëren die ons helpen om de economische groei gaande te houden. De algehele voordelen van het recyclen van hardware zijn enorm!

Sommige mensen geloven dat het recyclen van hardware weinig invloed heeft op het milieu, omdat er alleen minder materiaal nodig is om nieuwe hardware te maken. Anderen zijn van mening dat recycling een grotere impact op het milieu heeft omdat het nieuwe banen creëert en natuurlijke hulpbronnen helpt behouden.

Sommige mensen geloven dat recycling een grotere impact op het milieu heeft omdat het nieuwe banen creëert en natuurlijke hulpbronnen helpt behouden. Ze zijn van mening dat recycling meer dan alleen de vraag naar nieuwe producten en diensten vervangt die anders zou worden gecreëerd met behulp van meer niet-hernieuwbare hulpbronnen.

Al met al is het duidelijk dat recycling van hardware helpt natuurlijke hulpbronnen te behouden en banen voor ons te creëren dus. Sommige mensen denken echter dat het meer kwaad dan goed doet, omdat het meer banen creëert dan materiaal bespaart of de vraag naar nieuwe producten vermindert. Deze controverses rond het recyclen van hardware worden nog steeds onderzocht en besproken, maar ze zijn zeker de moeite waard om aandacht aan te besteden terwijl we ernaar streven de bronnen van onze planeet te behouden.

 

Neem Contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling

Volg ons op LINKEDIN