VarezaHardware leveringen van netwerk apparatuur

Hardware leveringen

Hardware leveringen van netwerk apparatuur

Hardware leveringen, momenteel staat de wereld nog steeds op zijn kop. Levertijden van 6-12 maanden zijn geen uitzondering in de wereld van Cisco, Fortinet, Juniper, HP en ga zo maar door.

Projecten lopen vast en deadlines worden niet gehaald door deze lange levertijden. Dit komt uiteraard door de chips en grondstof tekorten. Dit gaat nog wel even duren, gezien het feit dat alle industrieën wachten op chips. Daarnaast zijn de transport kosten ook lekker aan het stijgen. Een oorlog draagt niet echt bij aan een wereldwijd herstel. Dit heeft weer impact op de brandstof prijzen, laat staan dat gas ook behoorlijk duur geworden is. Gezinnen gaan een flinke naheffing krijgen volgens de laatste onderzoeken.

Terug naar de hardware leveringen van switches, acces points, firewalls, routers. Deze zijn nog wel te krijgen als we goed zoeken is er nog wel voorraad. Maar dan moet u meer kijken naar China, Amerika en andere landen. Onlangs hebben wij nog 64 HP Acces Points gevonden voor een museum in Nederland. Vareza heeft een groot netwerk van leveranciers wereldwijd en wij vinden nog steeds elke dag hardware voor onze klanten.

Dat kan zijn nieuw, maar ook A-grade gebruikt en refurbished netwerk apparatuur. Dit kan met of zonder hardware support geleverd worden.

Dus ben u dringend op zoek naar nieuwe of gebruikte apparatuur laat het ons weten. Wij gaan graag voor u op zoek naar de gewenste apparatuur.

Vareza is ook altijd op zoek naar gebruikte netwerk apparatuur, heeft u dus nog spullen liggen die u niet meer gebruikt. Wij nemen deze graag van u over. Neem vooral contact met ons op zodat wij een gratis vrijblijvende prijsopgaaf kunnen maken. Bekijk onze andere blogs over de voordelen van het verkopen van uw gebruikte apparatuur. U helpt niet alleen uw eigen bedrijf maar ook dat van een ander. Daarnaast zijn er veel voordelen voor ons Milieu.

Neem contact met ons:

040-2405388

rvr@vareza.nl

Hardware leveringen