VarezaHardware verkoop netwerk apparatuur

Hardware verkoop netwerk apparatuur

Hardware verkoop netwerk apparatuur
Hardware verkoop netwerk apparatuur

Veel bedrijven hebben netwerk switches voor hun dagelijks gebruik. En als bedrijven deze vervangen omdat ze afgeschreven zijn of omdat er behoefte is naar een nieuw model. Dan kopen wij van Vareza deze gebruikte netwerk switches graag op. Netwerk switches van grote merken zoals:

  1. Cisco
  2. HP (Hewlett-Packard)
  3. Juniper
  4. Dell Technologies
  5. IBM (International Business Machines)
  6. Fortinet
  7. Extreme
  8. Arista
  9. HP aruba

Wij kopen graag switches, routers, accespoints, firewalls, servers storage en opties van deze apparatuur.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende taxatie

 

Hieronder een ruime omschrijving van de spullen die wij graag kopen en hun toepassingen.

Switches: Netwerkswitches worden gebruikt om netwerkverkeer tussen apparaten binnen een netwerk te routeren. Cisco, HP, Dell en Juniper bieden allemaal een breed scala aan switches, van eenvoudige onbeheerde switches tot geavanceerde Layer 3-switches.

Router: Een router wordt gebruikt om netwerkverkeer tussen verschillende netwerken te routeren. Cisco, HP, Dell en Juniper bieden allemaal routers voor verschillende toepassingen, van kleine thuiskantoren tot grote ondernemingen.

Firewall: Een firewall wordt gebruikt om de toegang tot een netwerk te controleren en te beschermen. Cisco, HP, Dell en Juniper bieden allemaal verschillende soorten firewalls voor verschillende toepassingen, van kleine kantoren tot grote ondernemingen.

Wireless Access Point (WAP): Een WAP wordt gebruikt om draadloze connectiviteit binnen een netwerk te bieden. Cisco, HP, Dell en Juniper bieden allemaal WAP’s voor verschillende toepassingen, van kleine kantoren tot grote ondernemingen.

Network Attached Storage (NAS): NAS-apparaten worden gebruikt om bestanden en andere gegevens op een netwerk op te slaan en te delen. Cisco, HP, Dell en Juniper bieden allemaal NAS-apparaten voor een verscheidenheid aan toepassingen, van kleine kantoren tot grote ondernemingen.

Network Interface Card (NIC): Een NIC wordt gebruikt om een ​​computer of server op een netwerk aan te sluiten. Cisco, HP, Dell en Juniper bieden allemaal NIC’s voor verschillende toepassingen en snelheden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende taxatie

Volg ons op Linkedin

 

Het verkopen van gebruikte hardware voor bedrijven heeft verschillende voordelen, zoals:

Extra inkomsten: de verkoop van gebruikte hardware kan extra inkomsten genereren voor een bedrijf, waardoor de kosten worden verlaagd en de winstgevendheid wordt vergroot.

Maak ruimte vrij: door oude hardware te verkopen kan er ruimte vrijkomen in een bedrijfskantoor of werkruimte voor een betere organisatie en efficiëntie.

Milieuvriendelijk: door oude hardware te verkopen in plaats van weg te gooien, helpt het bedrijf e-waste te verminderen en duurzaamheid te bevorderen.

Kostenbesparend: Het verkopen van gebruikte hardware kan een kosteneffectieve oplossing zijn voor bedrijven die nieuwe hardware willen kopen maar een beperkt budget hebben. Door oude hardware te verkopen, kunnen bedrijven geld besparen en hun budgetten beter beheren.