VarezaJuniper hardware verkopen

Juniper hardware verkopenJuniper hardware verkopen

Verkoop Juniper hardware, verkoop je gebruikte hardware, laat het niet te lang liggen of het is later waardeloos.

Voor veel bedrijven is gebruikte hardware nog steeds een goede prijs-kwaliteitverhouding. De markt is zich steeds meer bewust van de prijs kwaliteit van gebruikte apparatuur. Wij kopen graag uw oude hardware over. Zeker als het niet ouder is dan 60 maanden.

Ook is het verstandig om je gebruikte oude netwerkapparatuur te verkopen. Het scheelt je meestal wat geld, extra uitgaven of korting op nieuwe of gebruikte IT-apparatuur. Veel bedrijven laten het vaak te lang staan, waardoor de waarde naar nul zakt. Beter op tijd verkopen of inruilen voor nieuwe hardware.

Wij kopen uw gebruikte Juniper hardware

Juniper-hardware inkopen is iets wat we graag doen en het draagt ​​bij aan een beter milieu. Ook als een bedrijf oude hardware in zijn IT-omgeving gebruikt, hoeft er geen nieuwe hardware te worden gemaakt. Dat scheelt weer uitstoot en energie.

Juniper-hardware verkopen voor geld of korting op nieuwe apparatuur.

Dus wat kopen we graag? Switches, routers, firewalls, access point servers, storage. Vanuit het oogpunt van het merk, Cisco, Juniper, HP, Dell, Huawei, Fortinet en andere A-merken.

U geeft aan wat u wilt verkopen, wij maken een offerte, daarna halen wij de apparatuur gratis op en testen deze. Dan betalen wij de factuur direct.

Wij hebben gratis afhalingen alleen in Nederland, voor België en andere landen kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden.

Vareza is al jaren aktief in de IT markt, wij zijn begonnen in 1997. In 2016 zijn wij zelfstandig gegaan. Onze focus is nu voornamelijk opkoop en support van gebruikte netwerk apparatuur. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan de circulaire markt. Wij verlengen de levensduur van apparatuur. Beter voor iedereen.

  • Minder energie
  • Minder uitstoot
  • Minder delving van grondstoffen
  • Minder transport

Lees onze blog over de voordelen van hardware opkopen of eigenlijk het verkopen van uw oude gebruikte hardware.

Wij doen alleen zaken met bedrijven

Neem contact met ons op voor een maximale restwaarde. Maximale restwaarde en snel geld. Onze koerier komt het zsm ophalen.

Bekijk ook onze Linkedin pagina en volg ons