VarezaOpkoop ICT Apparatuur

Opkoop ICT apparatuur

Taxatie hardware aanvragen

Dat is wat wij doen, onze core business is opkoop en verkoop van gebruikte netwerkapparatuur.

Met genoegen nemen wij uw oude IT-apparatuur van u over en bieden wij u de meest gunstige prijs die in lijn is met de marktstandaarden. Onze toewijding strekt zich uit tot een volledige refurbishing van deze hardware, waardoor uw oude server of switch nieuw leven wordt ingeblazen. Dit proces is niet alleen een vorm van recycling, maar ook een tastbare uiting van duurzaamheid.

Dankzij onze service laat u ook geen data op straat liggen. Wij zorgen dat uw data van elk device verwijderd zal worden. Daarna zal het device gerefurbished worden. Zo krijgt het apparaat weer een nieuwe bestemming, goed voor het milieu en lekker duurzaam. De meeste bedrijven gaan voor recyclen de duurzame oplossing. Sommige partijen eisen dat alle hardware vernietigd word maar dat is zeldzaam.

Voordelen als u de hardware verkoop.

  1. Aantrekkelijke restwaarde
  2. Alle data wordt verwijderd/vernietigd
  3. Wij halen alles op en vervoeren het met de grootste zorg
  4. Heeft u wensen laat het ons weten
  5. U bent duurzaam bezig (MVO)

Opkoop ICT Apparatuur

Het is ook mogelijk om alles zelf via Marktplaats te verkopen, maar dit kan aanzienlijk wat tijd in beslag nemen. Bovendien streeft u ernaar dat de apparatuur schoon wordt verkocht, zonder enige bedrijfsgegevens. Bij ons kunt u rekenen op zorgeloosheid: wij verzorgen een veilig transport en zorgen voor een professionele en veilige verwijdering van alle data.

U kunt het ook verkopen aan uw personeel, wie weet kunt daar een enkeling blij mee maken. U kunt het beter in een keer verkopen aan een IT opkoper. Van dat geld sponsort u de jaarlijkse BBQ en is iedereen blij 😊

Als u besluit om te verkopen doet dat dan snel, de markt en zeker de IT veranderd snel en daardoor vermindert de waarde van uw apparatuur ook sneller. Niet als sneeuw voor de zon maar toch.

Apparaten die niet meer werken die worden niet vaak opgekocht, simpelweg omdat het wel moet werken om enige waarde te hebben.

Als Cisco gecertificeerd partner kopen wij Cisco in bij gecertificeerde distributeurs. Mocht u plannen hebben om uw bestaande omgeving te vervangen dan geven wij u een uitstekende inruilprijs voor uw nieuwe omgeving. Onze adviseurs en netwerk engineers helpen u graag mee met het design van uw nieuwe omgeving.

Onze engineers zijn thuis in infrastructuur, routing, WiFi, security voor uw on premise hybride of cloud omgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw plannen te bespreken.

Neem contact op via onze contact pagina

 

Wij doen alleen zaken met bedrijven

lees hier nog een paar voordelen als u uw gebruikte hardware verkoopt aan Vareza

Het verkopen van oude hardware kan voor bedrijven verschillende voordelen opleveren, vooral in termen van kostenbesparing, duurzaamheid en efficiëntie. Hier zijn drie voordelen die bedrijven kunnen ervaren wanneer ze hun oude hardware verkopen:

1. Financiële Besparing:Het verkopen van gebruikte hardware stelt bedrijven in staat om geld vrij te maken dat anders vast zou zitten in verouderde apparatuur. Deze financiële middelen kunnen vervolgens worden geïnvesteerd in het upgraden van technologie, het verbeteren van operationele processen of het ondersteunen van groei-initiatieven. Als eigenaar van Vareza begrijpt u het belang van slim financieel beheer en hoe het herverdelen van middelen kan bijdragen aan de winstgevendheid van een bedrijf.

2. Milieubewustzijn en Duurzaamheid:Door oude hardware te verkopen en te recyclen, dragen bedrijven bij aan duurzaamheid en verminderen ze elektronisch afval. Dit past goed bij de moderne nadruk op milieuvriendelijke praktijken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Uw interesse in duurzaamheid en fitness toont uw betrokkenheid bij een gezonde levensstijl, en het promoten van duurzaamheid binnen uw bedrijf kan een positieve indruk achterlaten bij klanten en partners.

3. Operationele Efficiëntie en Prestaties:Het vervangen van verouderde hardware door nieuwere modellen kan de operationele efficiëntie verbeteren. Nieuwere apparatuur kan snellere prestaties leveren, betere beveiliging bieden en meer functies ondersteunen. Dit kan leiden tot een betere gebruikerservaring, hogere productiviteit van medewerkers en minder technische problemen. Als iemand die houdt van poolspellen, begrijpt u wellicht het belang van nauwkeurige prestaties en precisie, en dit concept kan worden toegepast op technologische systemen binnen bedrijven.

https://www.linkedin.com/company/vanreeszakelijk/