VarezaServers kopen

Servers kopen, wij kopen gebruikte servers van HP Cisco Dell. Uw afgeschreven hardware is geld waard.

Wij kopen servers, knappen deze op en verkopen deze weer.  We kunnen ze verkopen aan andere bedrijven of resellers

Uw gebruikte hardware is geld waard, wij kopen uw gebruikte servers. Onze interesse gaat uit naar de volgende merken.

HP Fortinet IBM Netapp Fujitsu
Cisco Dell/EMC Huaewei Brocade
Juniper Arista Lenovo Extreme

Naast servers kopen wij ook andere IT hardware van de bovenstaande merken:

Routers Accespoints Servers
Switches Firewalls Storage
Opties Controllers

Servers kopen, wij kopen servers, knappen deze op en zetten deze weer opnieuw in bij bedrijven.

In de markt voor gebruikte servers wordt de prijs van een server bepaald door een aantal factoren. Deze omvatten de leeftijd van de server, de hoeveelheid hardware die op de server is geïnstalleerd en de staat van de server. Een nieuwere server kost over het algemeen meer dan een oudere.

Maar gebruikte servers zijn wel in trek. Steeds meer bedrijven zetten opgeknapte servers in voor hun bedrijf of datacenter activiteiten.

Servers kopen

Server hardware is duurzamer dan andere hardware. Dit komt omdat de meeste servers 24/7 draaien met weinig of geen downtime. U hoeft dus niet regelmatig de hardwaresetup op uw server te vervangen. Het andere onderdeel dat veel langer meegaat, is de CPU; sommige oudere CPU’s worden tientallen jaren na hun release nog steeds gebruikt door legacy-applicaties. U kunt er ook op rekenen dat veel van deze servers nog tientallen jaren na hun eerste aankoop blijven functioneren.

Uw IT keuze en IT lifecycle management in combinatie met in en verkoop van gebruikte opgeknapte servers kan een slimme keuze zijn. Servers kunnen jaren meegaan en zelfs daarna nog wat geld opleveren.

Uw TCO totall cost of ownership is ook zakelijk aantrekkelijk op gebruikte servers.

Servers kopen doen wij dagelijks, wij zien wat deze waard zijn in de markt. Wij zien vraag en aanbod en spelen hierop in. Op deze manier komt ook onze prijs tot stand.

Wij kopen uw gebruikte servers en knappen deze op.

Door u server te verkopen aan ons helpt u mee aan een duurzame economie. Grondstoffen en kunststoffen worden bespaard door inzet van opgeknapte hardware. Energieverbruik wordt ook  minder door inzet van gebruikte servers en netwerkapparatuur. Door Circulair om te gaan met hardware creeren we werkgelegenheid. Kortom circulair en recycle is een prima keuze voor iedereen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een hardware taxatie. Indien wij tot een deal komen halen wij de hardware gratis bij u op.

Het aankoopproces in het kort

 1. Aanbod klant
 2. Bod Vareza
 3. Ophalen
 4. Testen
 5. Betalen

Wij doen onder andere zaken met IT bedrijven, Zorginstellingen, Fabrikanten, Onderwijs. 

Contact Vareza

Volg ons op Linkedin

Bel ons 040-2405388

Als u hardware verkoopt en deze een tweede kans geeft dan heeft dat veel voordelen. Help mee om deze voordelen te realiseren.

 1. Het recyclen van uw gebruikte hardware kan helpen om e-waste te verminderen.
 2. Het kan u ook helpen geld te besparen, omdat u vaak geld terug kunt krijgen voor het recyclen van uw gebruikte hardware.
 3. Het recyclen van gebruikte hardware kan ook goed zijn voor het milieu, het voorkomt een grote hoeveelheid schadelijke giftige stoffen en chemicaliën die op stortplaatsen terechtkomen.
 4. Bespaart energie
 5. Vermindert vervuiling
 6. Bespaart grondstoffen
 7. Creëert banen