VarezaWat doe ik met tweedehands servers?

Tweedehands servers zijn een kosteneffectieve oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en efficiënte IT-infrastructuren. Ook in Nederland is de markt voor tweedehands servers aanwezig en steeds meer bedrijven zijn zich bewust van de voordelen die ze bieden.Tweedehands servers

Voordelen van tweedehands servers

  1. Kostenefficiënt: Tweedehands servers zijn een stuk goedkoper dan nieuwe servers, wat betekent dat je meer IT-infrastructuren kunt kopen voor minder geld. Hierdoor kun je je IT-budget beter besteden aan andere projecten of opdrachten.
  2. Betrouwbaarheid: Veel tweedehands servers worden gereviseerd en getest voordat ze worden verkocht, waardoor ze betrouwbaarder zijn dan nieuwe servers. Bovendien hebben deze servers al een beproefd trackrecord, zodat je zeker weet dat ze zullen werken.
  3. Milieuvriendelijk: Het gebruik van opgeknapte servers is milieuvriendelijker dan het kopen van nieuwe servers. Door de levensduur van bestaande servers te verlengen, help je het milieu door de hoeveelheid afval te verminderen en de hoeveelheid energie die nodig is voor de productie van nieuwe servers te besparen.

Vareza is een bedrijf dat zich richt op de INKOOP van tweedehands hardware. Wij kopen servers van bekende merken zoals IBM, Dell, HP, Lenovo en Cisco en biedt deze aan aan bedrijven die op zoek zijn naar kostenefficiënte IT-infrastructuren.

Inkoopproces

Vareza’s inkoopprocess is gericht op het verkrijgen van kwalitatief hoogwaardige servers.  Voordat een server wordt aangekocht, wordt deze grondig getest om ervoor te zorgen dat hij in optimale staat is. Na de aankoop wordt deze server opgeknapt voor de verkoop.

Onze aankoopprocedure in een notendop: Stuur ons een opsomming van uw hardware en wij zullen deze taxeren. Als u het met onze taxatie eens bent, halen wij de servers op en testen ze. Wanneer de servers de test doorstaan, zullen wij het afgesproken bedrag aan u overmaken.

Refurbish activiteiten

Refurbishing is het proces waarbij een gebruikt product wordt opgegeknapt. Bij Vareza worden alle aangekochte servers grondig gereviseerd, zodat ze in optimale staat zijn en aan de behoeften van de klant kunnen voldoen. Dit omvat onder andere het vervangen van onderdelen die niet meer optimaal functioneren, het opnieuw configureren van de server en het uitvoeren van uitgebreide tests om de betrouwbaarheid en prestaties te waarborgen.

Als u tweedehands servers wilt verkopen, is Vareza een goede keuze. Vareza is gespecialiseerd in de inkoop van tweedehands servers en heeft jarenlange ervaring in het inkopen en verkopen van deze servers.

Om uw tweedehands servers aan Vareza te verkopen, kunt u het volgende doen:

  1. Contact opnemen: Neem contact op met Vareza om uw servers aan te bieden. Het bedrijf zal u vervolgens vragen stellen over de servers om te bepalen of ze interessant zijn voor verkoop.
  2. Evaluatie: Als uw servers interessant zijn voor verkoop, zal Vareza deze evalueren en een bod doen op basis van de huidige marktprijs.
  3. Overdracht: Als u het bod accepteert, kunt u de servers overdragen aan Vareza. Vareza zorgt vervolgens voor het transport.

Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van tweedehands servers van topmerken zoals IBM, Dell, HP, Lenovo en Cisco.

Vareza biedt een eenvoudige en efficiënte manier om uw tweedehands servers te verkopen.

Contact         Blog           Linkedin

Ontdek meer over ons op onze LinkedIn-pagina of door onze blogpagina’s te bekijken. Als u uw servers aan ons wilt verkopen, neem dan gerust contact met ons op.

Over ons !

Vareza is een toonaangevende speler in de IT-markt met ruim 20 jaar ervaring en kennis. Onze uitgebreide kennis en ervaring in de branche stelt ons in staat om u een eerlijke prijs te bieden voor uw tweedehands servers.

Wij houden nauwlettend de vraag en het aanbod op de markt in de gaten en kijken niet alleen naar de Nederlandse markt, maar ook naar de rest van Europa. Hierdoor kunnen we u verzekeren dat u altijd een concurrerend bod krijgt voor uw servers.

Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van tweedehands servers van topmerken zoals IBM, Dell, HP, Lenovo en Cisco.

Kortom, door uw servers aan Vareza te verkopen, bent u verzekerd van een snelle en eerlijke verkoop. Laat onze jarenlange ervaring en kennis in de IT-markt voor u werken en verkoop uw servers aan Vareza.