VarezaWat is een SFP module

Wat is een SFP module

Wat is een SFP-poort op een switch?
Met SFP-poorten kunt u de netwerkswitch flexibel gebruiken, bijvoorbeeld om hem via glasvezelkabels op andere netwerkswitches aan te sluiten. Hiervoor heb je wel een SFP-module nodig. SFP-modules zijn beschikbaar voor verschillende afstanden, verschillende verbindingen en verschillende snelheden. van 1GB tot…400GB

1G SFP
10G SFP+ / XFP
10G WDM Tunable
40G QSFP+
100G CFP / CFP2 / CFP4
100G QSFP28
200G QSFP-DD
400G QSFP-DD

Welke SFP-module heeft u nodig?
Glasvezelmodules komen voor in de  SFP en SFP+ varianten. Wat is het verschil dan ? Het verschil tussen de twee is de overdrachtssnelheid: standaard SFP ondersteunt 1 GB aan gegevensoverdracht, terwijl SFP+ 10 GB is. Er zijn zelfs nieuwere SFP-standaarden (QSFP, QSFP+ en QSFP28) met snelheden van 40-25 en tot wel 100GB. Zoals u ziet veel varianten voor elke oplossing een SFP.

 

Wij leveren SFP modules voor uw nieuwe, gebruikte of refurbished netwerk apparatuur. Neem contact met ons op via onze contact pagina 

Wij leveren ook compatible (Universeel) modules met garantie, ondersteuning een mooie prijzen. bent u op zoek naar deze SFP modules ? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag aan de juiste oplossing:

  1. Aantrekkelijke prijzen
  2. Kwalitatieve producten uitgebreid getest
  3. Technische support
  4. Snelle leveringen

1G SFP
10G SFP+ / XFP
10G WDM Tunable
40G QSFP+
100G CFP / CFP2 / CFP4
100G QSFP28
200G QSFP-DD
400G QSFP-DD

Deze modules zijn Universeel voor de grote merken en komen met de beste garantie en support die u maar wensen kan. Uiteraard leveren wij hier ook de juiste kabels bij.

HP, Cisco, Juniper, Dell, Huawei, Fortinet.