VarezaWij kopen uw oude hardware op

Opkoop gebruikte Cisco

Wij kopen uw oude hardware op. Geef hardware een tweede kans

Regelmatig in het nieuws: De circulaire economie rond IT-hardware groeit. Bedrijven die keer op keer bewust kiezen voor de nieuwste apparatuur, blijven waardevolle hardware afschrijven die jarenlang meegaat. “Hardware die we graag kopen en vervolgens voorbereiden op een tweede leven bij een andere ondernemer of consument”.

Duurzame oplossing
Duurzaamheid is een belangrijke drijfveer voor Vareza en we zijn ervan overtuigd dat het opknappen en hergebruiken van apparatuur, of het recyclen en hergebruiken van grondstoffen, een goed en duurzaam alternatief is voor nieuwe apparatuur. We vinden het onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een lager verbruik en we denken dat we dit kunnen beïnvloeden door hergebruik. ”

Bewust omgaan met afgeschreven IT-apparatuur
Er is “niets mis” met bedrijven die blijven investeren in nieuwe apparatuur. “Vareza begrijpt dit volkomen. Als bedrijf maak je graag gebruik van de nieuwste middelen, en dit kan bijvoorbeeld het vervangen van de bureaus en laptops van je medewerkers zijn (bijvoorbeeld om de drie jaar). Ik denk echter dat je ook moet kijken naar je ‘oude’ apparatuur. Hoe je dat aanpakt, maakt een groot verschil als we kijken naar duurzaamheid.”

Bent u op zoek naar een partij die een eerlijke prijs geeft voor uw gebruikte hardware ? En deze gratis komt ophalen ? Boter bij de vis, met andere woorden snel geld. Wij kopen uw gebruikte netwerk apparatuur van:

  • Cisco
  • HP
  • Dell
  • Juniper
  • Fortinet
  • Huawei
  • Etc

Als ondernemer doet u er goed aan uw gebruikte hardware te verkopen. Op deze manier krijgt deze hardware nog een tweede kans. Er zijn voldoende bedrijven die prima vooruit kunnen met apparatuur die reeds 3 jaar jong is. Neem contact op met Vareza voor een vrijblijvende waardebepaling.

Hardware verkopen