VarezaZaken doen met Vareza is makkelijk

Bedankt voor uw interesse in het verkopen van uw hardware aan Vareza. We bieden een eenvoudig en transparant proces om uw hardware te taxeren en u een passend bod te doen. Zaken doen met Vareza

Neem contact met ons op ! 

Vraag een hardware taxatie aan

Hier is het proces dat we volgen:

1. Aanbieding: Neem contact met ons op en geef ons de details van de hardware die u wilt verkopen. Dit kan onder andere de specificaties, de conditie en eventuele accessoires omvatten.

2. Taxatie: Op basis van de door u verstrekte informatie zullen onze experts de hardware beoordelen en een passend bod doen. We zullen rekening houden met factoren zoals de marktwaarde, de conditie van de hardware en de vraag naar vergelijkbare producten.

3. Bod: Zodra we de taxatie hebben afgerond, zullen we u het bod meedelen. U kunt dit bod accepteren of afwijzen. We streven ernaar om u een eerlijke en concurrerende prijs te bieden.

4. Afspraak voor de pick-up: Indien u akkoord gaat met het bod, zullen we een afspraak maken voor de pick-up van de hardware. We regelen de logistiek en zorgen ervoor dat de hardware veilig wordt opgehaald.

5. Testen van de hardware: Na ontvangst van de hardware zullen we deze grondig testen om de functionaliteit en de staat ervan te verifiëren. We willen er zeker van zijn dat de hardware voldoet aan de door u verstrekte informatie.

6. Uitbetaling: Als de hardware succesvol wordt getest en overeenkomt met de verstrekte informatie, zullen we u netjes uitbetalen. We hanteren verschillende betalingsmogelijkheden, zoals bankoverschrijvingen of betalingen via elektronische platforms, om aan uw voorkeuren te voldoen.

We streven ernaar om het hele proces efficiënt en zorgvuldig af te handelen, zodat u een positieve ervaring heeft bij het verkopen van uw hardware aan Vareza. Neem gerust contact met ons op als u nog verdere vragen heeft of als u wilt beginnen met het verkopen van uw hardware.

Neem contact met ons ons op via de onderstaande mogelijkheden.

1. Website: Ga naar de website van Vareza via www.vareza.nl. Ga naar onze contactpagina of een formulier voor een taxatieaanvraag. Vul de vereiste gegevens in en stuur het formulier in.

2. E-mail: U kunt ook een e-mail sturen naar rvr@vareza.nl. Zorg ervoor dat u in uw e-mail alle relevante informatie vermeldt, zoals de details van de hardware die u wilt verkopen en eventuele vragen die u heeft.

3. Telefoon: Als u liever telefonisch contact opneemt, kunt u bellen naar 040-2405388. Houd er rekening mee dat de openingstijden van Vareza van toepassing kunnen zijn, dus zorg ervoor dat u tijdens de juiste uren belt.

Door een van deze communicatiekanalen te gebruiken, kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons en uw interesse in de verkoop van uw hardware bespreken.

Taxatie aanvragen Vareza 

 

 

https://www.linkedin.com/company/vanreeszakelijk/

  1. #HardwareOpkopen
  2. #DuurzaamRecyclen
  3. #OudeHardwareHergebruiken
  4. #GrondstoffenHergebruik
  5. #EcoFriendlyTechnologie
  6. #MilieubewustOphalen
  7. #RecyclingDiensten
  8. #VerantwoordAfvalbeheer
  9. #EthischElektronicaRecycling
  10. #MVOHardwareOpkoop