VarezaIT recycling

IT recycling

Vareza voert uw E-Waste netjes af conform de wet. U krijgt netjes een certificaat als bewijs van uw E-waste afvoer.

Neem vrijblijvend contact met ons op.  E-Waste services

Om te beginnen met IT recycling voor uw hardware, is het aan te raden om een bedrijf te vinden dat gespecialiseerd is in de verkoop, verwijdering of recycling van tweedehands IT-apparatuur. Zoek naar bedrijven die gespecialiseerd zijn in specifieke producten, zoals servers, netwerken, laptops of telefoons.

Daarna is het belangrijk om een bedrijf te kiezen dat gecertificeerd is voor de verwijdering en recycling van elektronische apparaten, zoals e-Stewards of R2. Dit garandeert dat de apparatuur op een veilige en verantwoorde manier wordt verwijderd en gerecycled.IT recycling

Vergeet niet om uw data veilig te stellen voordat u de apparatuur verkoopt of recyclet. Dit kan door de harde schijf te verwijderen of door de data professioneel te wissen.

Eenmaal gekozen voor een betrouwbaar bedrijf, kunt u een afspraak maken voor de ophaling of aflevering van uw apparatuur. Sommige bedrijven bieden ook de service aan om de apparatuur bij u af te halen.

Vergeet niet om de garantie- of retourprocedures van de fabrikant te volgen. Sommige fabrikanten hebben specifieke regels voor de verkoop of verwijdering van hun producten.

Neem contact met ons op voor meer informatie over IT recycling voor uw hardware. Wij bieden u de beste prijs in de markt, een mooie restwaarde voor uw hardware en een gegarandeerde levensduur van uw netwerkapparatuur.

Verkoop uw tweedehands hardware aan Vareza, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het kopen en verkopen van bekende merken als Cisco, HP, Juniper, Dell en Fortinet.

Wij weten precies wat we doen en geven u de beste prijs in de markt voor uw tweedehands hardware. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw hardware opgeknapt wordt en alle software updates krijgt, waardoor de levensduur van uw netwerkapparatuur verlengd wordt.

Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of volg ons op LinkedIn voor meer informatie over onze aanbiedingen en onze blog met tips over de circulaire markt.

Er zijn vele voordelen aan IT recycling voor zowel uw bedrijf als de natuur. Hieronder een aantal belangrijke voordelen:

  1. Kostenefficiëntie: IT recycling kan uw bedrijf helpen om kosten te besparen door hergebruik van bestaande hardware en het verminderen van de aanschafkosten van nieuwe apparatuur.
  2. Data-beveiliging: IT recycling bedrijven bieden vaak diensten aan om data veilig te verwijderen, zodat bedrijfsgevoelige informatie niet in verkeerde handen valt.
  3. Milieuvriendelijk: IT recycling helpt bij het verminderen van de hoeveelheid elektronische afval in de natuur, het verminderen van de hoeveelheid energie die nodig is om nieuwe producten te produceren en het hergebruiken van grondstoffen.
  4. Vermindert de afhankelijkheid van nieuwe grondstoffen: Door het hergebruiken van bestaande hardware, wordt de afhankelijkheid van nieuwe grondstoffen verminderd.
  5. Vermindert CO2 uitstoot: Recycling kan helpen bij het verminderen van de CO2 uitstoot door het verminderen van de hoeveelheid energie die nodig is om nieuwe producten te produceren.
  6. Verbetert de reputatie van het bedrijf: IT recycling kan helpen bij het verbeteren van de reputatie van het bedrijf als een milieubewust en verantwoordelijk bedrijf.
  7. Voldoet aan wet- en regelgeving: IT recycling helpt bij het voldoen aan wet- en regelgeving inzake elektronisch afval

Neem contact met ons voor uw IT Recyling behoeften, wij voeren uw E-Waste netjes af volgens de normen van de wet. U krijgt een certificaat als bewijs van deze dienst. E-waste afvoeren