VarezaCirculaire IT

Circulaire IT is een vak en een doel als je het ons vraagt. Het begint ook bij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maar als we kijken naar producten dan begint het al bij het ontwerp. Je kan uiteraard als bedrijf al starten met zoveel mogelijk te recyclen of te scheiden. Dat heb je het over afval stromen van je bedrijf. Of het energie verbruik. Maar ook en dat is onze business, het verkopen van de afgeschreven hardware (netwerkapparatuur). Met als doel dat deze weer opnieuw ingezet gaat worden.

Wij verlengen de levensduur van netwerkapparatuur. Dat is onze bijdrage aan een Circulaire IT chain. Wij verlengen de levensduur van netwerkapparatuur. Circulair ondernemen

De circulaire economie is een productie- en consumptiemodel waarbij materialen worden gedeeld, gehuurd, hergebruikt, gerepareerd, opgeknapt en gerecycled om ze zo lang mogelijk te hergebruiken. Dit vergemakkelijkt de levenscyclus van het product en materiaal, het proces wordt verlengd. Dit heeft een praktisch effect van het minimaliseren van elektronisch afval. Wanneer een product niet meer bruikbaar is, wordt het materiaal zo economisch mogelijk geconserveerd. Deze kunnen herhaaldelijk worden gebruikt, waardoor elke keer meer waarde wordt gegenereerd.

De voordelen van Circulaire IT zijn dus enorm. De milieuvoordelen zijn enorm. Boost door IT-apparatuur te hergebruiken, waardoor er minder afval ontstaat. Daarnaast blijft het materiaal langer in de economische kringloop, wat goed is voor het milieu. Daarnaast heeft deze manier van zakendoen kosten. Door waarde toe te voegen aan het product besparen producenten en consumenten geld.

Hergebruik van IT-apparatuur is hier een goed voorbeeld van. Door IT-apparatuur te hergebruiken, kunnen we de afvalberg verkleinen en dragen bij een duurzaam milieu. Circulaire IT helpt hier aan mee. Verkoop uw IT en geef het een tweede kans.

De circulaire economie is een vrij nieuwe kijk op hoe we producten produceren consumeren en hergebruiken. Dit moet al beginnen bij het design van het product. Van telefoon tot auto. Het idee is om de levensverwachting van materialen en grondstoffen zo lang mogelijk te rekken. De looptijd is nu nog te kort. In een ideale circulaire economie worden producten daar waar mogelijk worden gerepareerd, hergebruikt of gerecycled. Dit heeft minder impact op de natuur doordat er minder geproduceerd zal worden.

Starten met Circulaire IT, verkoop uw afgeschreven hardware en gun het een tweede kans !

Draag uw steentje bij door uw oude IT apparatuur een tweede kans te geven. Wij kopen deze hardware en knappen deze op. Via onze netwerk zal deze apparatuur weer opnieuw gebruikt worden in een mooie IT omgeving.

Wij kopen uw gebruikte netwerkapparatuur van merken zoals

 • HP
 • Cisco
 • Dell
 • Juniper
 • Fortinet
 • Huawei

Uw gebruikte Switches, WiFi accespoints, routers, servers, storage, firewalls, zijn producten waar wij interesse in hebben. Neemt u vooral contact met ons op als u wat heeft liggen. Wellicht is het nog geld waard. Zou zonde zijn als dit product niet hergebruikt zal worden en op de vuilnisbelt terecht komt. Minder goed voor uw IT budget en de natuur.

Waarom zaken doen met ons ?

 1. Korte lijnen
 2. Wij werken vanuit de cloud en met andere kleine zelfstandige
 3. Wij halen de apparatuur gratis op
 4. Wij knappen de hardware op en zorgen voor een tweede kans
 5. Wij creëren werkgelegenheid
 6. Snel geld
 7. Geen paarse krokodillen :)

Uw voordelen

 1. Snel geld
 2. Geen logistieke rompslomp
 3. Uw draagt bij aan een beter milieu
 4. Uw hardware komt niet op de vuilstort

Lees hier alle voordelen 

Contact 

Meer weten over de verkoop van uw afgeschreven hardware lees onze FAQ

Bellen mag ook uiteraard als u vragen heeft op 040-2405388

 

Circulaire IT
Circulaire IT