VarezaHardware opkoper netwerkapparatuur

Hardware opkoper netwerkapparatuur, Vareza is de hardware opkoper voor Zakelijk Nederland. Wij doen alleen zaken met bedrijven. Wij geven geld voor uw switches routers acces-points servers storage van de grote merken: Cisco HP IBM Dell Fortinet Juniper etc.

Heeft u vragen bel ons 040-2405388 of mail naar rvr@vareza.nl. U kan ook meteen het onderstaande formulier invullen, wij reageren binnen 24hr.

Ontdek het eenvoudige inkoopproces van Vareza in slechts een paar stappen:

 1. Bied uw hardware aan: Meld uw hardware aan bij Vareza en ons team zal contact met u opnemen om de details te bespreken.
 2. Marktwaardetaxatie: Onze experts onderzoeken de marktwaarde van uw hardware en taxeren deze voor een eerlijke prijs.
 3. Gratis ophaalservice: Gaat u akkoord met onze offerte? Dan halen wij uw hardware gratis op, waarbij u alleen maar hoeft te zorgen dat de goederen netjes klaar staan.
 4. Professionele afhandeling: Onze technici testen de hardware op kwaliteit en functionaliteit. Indien akkoord, betalen wij uw factuur snel en zonder gedoe.

Maak het uzelf gemakkelijk en verkoop uw hardware aan Vareza!

Hardware opkoper netwerkapparatuur
Hardware opkoper netwerkapparatuur

Hardware Taxatie Aanvragen

Onze specialisatie is netwerk apparatuur. 

Welkom bij Vareza, dé plek om gebruikte netwerkapparatuur van topmerken zoals Cisco, HP, Juniper, Dell, Fortinet, Arista, Extreme, Huawei en andere A-merk vendoren te verkopen. Bij ons kunt u terecht voor de verkoop van diverse apparatuur, waaronder switches, routers, access points, servers, storage, firewalls en andere opties. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat Vareza voor u kan betekenen!

  Deze klanten gingen u al voor !

hardware opkopen

 

Neem contact met ons op 

Vareza specialiseert zich in de aankoop van netwerkapparatuur zoals switches, routers, accespoints, firewalls, servers en opslagsystemen. We zijn ook geïnteresseerd in aanvullende opties zoals voedingen en SFP-modules.
Laat ons weten welke hardware u wilt verkopen, en we nemen doorgaans binnen enkele uren contact met u op.
Wij doen alleen zaken met bedrijven. Bij voorbaat dank voor uw begrip.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Hardware opkoper netwerkapparatuur
Hardware opkoper netwerkapparatuur
 • Snel geld: Verkoop uw hardware aan Vareza en ontvang snel contant geld.
 • Mooie restwaarde: Ontvang een eerlijke prijs voor uw hardware en profiteer van de mooie restwaarde.
 • Korte lijnen: Bij Vareza heeft u direct contact met onze experts en profiteert u van de korte lijnen.
 • Flexibel: Bij Vareza kunt u altijd rekenen op een flexibele oplossing voor uw hardware.
 • Snelle taxaties: Onze experts taxeren uw hardware snel en zorgen voor een snelle afhandeling.
 • Duurzame oplossing: Verkoop uw hardware aan Vareza en draag bij aan een duurzame oplossing voor het hergebruik van IT-apparatuur.

 

Neem contact met ons op !

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis hardware taxatie van uw bedrijfsapparatuur en ontdek hoeveel geld u kunt besparen door uw gebruikte netwerkapparatuur aan ons te verkopen. Neem nu contact met ons op en profiteer van onze snelle en betrouwbare service!

Als u hardware wilt verkopen aan een opkoper, is het belangrijk om de volgende informatie te verstrekken indien aanwezig, anders graag artikenummers/modellen.

 1. Merk en model van de hardware: Dit is belangrijk omdat opkopers vaak specifieke merken en modellen zoeken en sommige hardware meer waard kan zijn dan andere.
 2. Specificaties van de hardware: Van toepassing op servers en storage: Dit omvat informatie zoals de processor, RAM, opslag, grafische kaart en andere relevante specificaties. Deze informatie is belangrijk voor de opkoper om de waarde van uw hardware te bepalen.
 3. Fotos van de hardware zijn altijd welkom om de apparatuur op afstand al te kunnen beoordelen. Niet verplicht wel handig om een paar fotos toe te voegen.

Wij helpen u graag verder, neem contact met ons op. 

Door deze informatie te verstrekken, kan onze opkoper snel en gemakkelijk beoordelen of uw hardware voor ons interessant is en u een passend aanbod doen. We hebben een specifieke interesse in de volgende merken en producten. Hier is een beknopt overzicht van de merken en modellen die wij zoeken. Als uw hardware niet in de lijst staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

 • Cisco: Wij zijn geïnteresseerd in een breed scala aan Cisco switches, routers, en andere netwerkapparatuur.
 • HP: HP servers, storage-oplossingen en andere hardware van HP zijn welkom.
 • Juniper: Juniper switches en routers behoren tot de producten waarin we geïnteresseerd zijn.
 • Fortine: Fortinet firewalls en beveiligingsapparatuur.
 • Dell: Dell servers, storage, en andere Dell hardware.
 • Extreme Networks: Extreme switches en andere netwerkapparatuur.
 • Arista Networks: Arista switches en networking producten.

Dit is slechts een overzicht van enkele van de merken en modellen waarin we interesse hebben. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als uw hardware niet in deze lijst staat. We staan open voor verschillende mogelijkheden en kunnen u graag verder adviseren over het afvoeren van uw IT-hardware.

Categorie Cisco HP Juniper Dell
Servers UCS Rack en Blade Servers, HyperFlex Systems ProLiant Rack en Tower Servers, Moonshot System, Apollo Systems QFX en EX Series PowerEdge Rack en Tower Servers, PowerEdge Modular Infrastructure
Storage MDS en Nexus Switches, UCS S-Series Storage Servers, HyperFlex Systems StoreEasy, StoreVirtual, StoreOnce, 3PAR Storage QFX en EX Series, SRX Series PowerVault, EqualLogic, Compellent, EMC Storage Solutions
Access points Aironet en Meraki MR Series, Catalyst 9100 Series Aruba Instant On AP WLC Series, EX Series AP3000 en AP4000 Series
Switches Catalyst en Nexus Series, Meraki MS Series Aruba Switches, OfficeConnect Switches, FlexNetwork Switches EX Series, QFX Series, SRX Series Dell Networking N, S en Z-Series
Routers Integrated Services Routers, Aggregation Services Routers, Cloud Services Routers, Industrial Routers HPE Routers, HPE MSR Router Series MX Series, SRX Series Dell EMC Networking Routers, Dell EMC SD-WAN Edge Gateways
Firewalls Adaptive Security Appliance (ASA), Firepower Threat Defense (FTD), Meraki MX Series HP TippingPoint, HP Firewall Series SRX Series, vSRX Virtual Firewall SonicWALL, Dell EMC Firewall, Dell EMC Network Security

Houd er rekening mee dat dit overzicht niet alle producten en oplossingen omvat die beschikbaar zijn van deze fabrikanten en dat dit een algemeen overzicht is.

 1. Cisco
 2. HP
 3. IBM
 4. Arista
 5. Extreme
 6. Juniper
 7. Fortinet
 8. Dell

Data vernietiging diensten nodig ? Wij wissen uw data dragers geheel conform ISO voorwaarden. Meer weten ?

Data vernietiging services Vareza