VarezaFAQ verkopen oude hardware

Hardware Taxatie aanvragen

Veelgestelde Vragen over Hardware Opkopen

Deze pagina beantwoordt veelvoorkomende vragen van klanten over het opkopen van hardware, zoals prijzen, garanties en het proces.

FAQ verkopen oude hardware

  • Hoeveel is mijn oude hardware waard ?

Dat ligt aan de leeftijd van de hardware, plus vraag en aanbod.

  • Welke hardware kopen jullie allemaal

Wij kopen hardware van grote merken, denk aan HP, Cisco, Dell, Juniper, Fortinet, Extreme networks, Arista

  • Wat voor apparatuur kopen jullie ?

Wij kopen graag switches, routers, accespoints, servers, storage, firewalls

  • Hoe werkt het bij jullie als ik wat wil verkopen ?

U stuurt ons een overzicht van uw hardware, wij vinden het fijn als u een typenummer heeft, deze staan meestal achterop de apparatuur bij het serienummers. Wij willen ook graag weten wanneer de hardware beschikbaar is.

Daarna sturen wij u een vrijblijvende taxatie. Indien akkoord halen wij de spullen op, testen deze. Als de hardware getest is en alles werkt dan betalen wij u netjes uit.

  • Doen jullie zaken met particulieren ?

Nee wij hebben gekozen voor de B2B markt. De apparatuur die wij graag kopen heeft de gemiddelde consument niet thuis staan

  • Moeten wij de spullen opsturen ?

Nee hoor wij komen alles netjes ophalen, wij beschikken over diverse wagens met een laadklep dus we kunnen ook zware pallets vervoeren. Wij maken een afspraak voor de pick-up en onze vervoerder komt alles netjes ophalen.

  • Hoe kan ik jullie bereiken ?

U kan ons bellen op 040-2405 388, of mailen naar rvr@vareza.nl of ga naar onze contact-pagina en stuur ons een bericht, wij nemen dan zsm contact met u op.

Neem Contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling.

Volg ons op LINKEDIN

Verkopen oude hardware

Geef uw gebruikte hardware een tweede leven en draag bij aan de circulaire economie. Gebruikte, verouderde of overtollige servers, opslag- en netwerkapparatuur hebben vaak nog marktwaarde.

Help het Milieu !

– Recycling van gebruikte hardware helpt e-waste te verminderen. – Het helpt u ook geld te besparen, omdat u vaak geld kunt terugkrijgen voor het recyclen van uw gebruikte hardware. – Het recyclen van gebruikte hardware is ook goed voor het milieu, omdat het kan helpen de hoeveelheid schadelijke gifstoffen en chemicaliën die op stortplaatsen terechtkomen, te verminderen.

 

Hardware Taxatie aanvragen