VarezaGebruikte Cisco accespoints opkopen

Gebruikte Cisco accespoints opkopen, wij kopen uw gebruikte Cisco accespoints

U bent op zoek naar een partij die uw gebruikte Cisco accespoints wil opkopen ? Dan bent u op het juiste adres aangekomen :)

Neem Contact met ons op inzake uw gebruikte Cisco accespoints of lees rustig even verder.

U wilt uw WiFi accespoints verkopen vanwege:Gebruikte Cisco accespoints opkopen

  • Vervanging
  • Verhuizing
  • Stoppen met uw onderneming
  • Spares units die niet meer gebruikt worden

Wij doen graag een bod op uw netwerk apparatuur.

WiFi accespoints zijn niet meer weg te denken uit de wereld. Overal waar je komt is er WiFi en mensen verwachten ook WiFi. Hotel, camping, sportscholen, werk, openbaar vervoer ga zo maar door. Iedereen wil connecten met de WiFi. Of dat security technisch altijd slim is dat is een andere vraag, maar het gebeurt wel.

Door de enorme snelheid van technische ontwikkelingen die WiFi fabrikanten zoals Cisco hebben als het gaat om de snelheid en andere opties worden de accespoints vervangen.

Anderzijds komt dat ook door de afschrijftermijn of door de aflopende leasetermijn. Al met al redenen genoeg om de bestaande omgeving te vervangen voor snellere en betere accespoints om de customer en employee ervaring te verbeteren. En laten we de security functionaliteiten niet vergeten.

Is uw apparatuur jonger dan 60 maanden ?

Niet iedereen staat vooraan om het WiFi netwerk te vervangen en hebben ook geen behoefte aan de laatste updates en functies. Vandaar dat er een aardige markt is die graag gebruikte Cisco accespoints wil kopen. Zeker als deze apparatuur nog onder support kan van een Smartnet bijvoorbeeld.

Uw gebruikte Cisco WiFi accespoints zijn geld waard

De waarde van accespoints lopen uiteen. Dit kan komen doordat de markt massaal apparatuur gaat vervangen. Grote bedrijven vervangen soms wel honderden accespoints. Dit is meestal niet goed voor de gemiddelde marktwaarde. Het is dus altijd vraag en aanbod en het moment van aanbod. En uiteraard speelt de leeftijd van de apparatuur ook mee.

Wij kopen overigens ook andere merken zoals HP en Fortinet.

Hoe werkt het als wij uw Gebruikte Cisco accespoints opkopen

  1. Wij geven u een vrijblijvende prijsopgaaf.
  2. Mail of bel ons met uw aanbod dan komen wij snel bij u terug.
  3. Indien akkoord komen wij alles ophalen.
  4. Net het testen betalen wij u meteen uit.

Wij doen alleen zaken met bedrijven

Neem Contact met ons op

Bekijk onze Linkedin pagina

Bekijk hier de voordelen voor Gebruikte Cisco accespoints opkopen

– Recycling spaart energie en hulpbronnen – het vermindert vervuiling en uitstoot van broeikasgassen – het vermindert de behoefte aan mijnbouw en boringen – het schept banen in de recycling- en verwerkende industrie – Bespaart energie – Vermindert vervuiling – Bespaart grondstoffen – Creëert banen – Recycling vermindert de vervuiling die wordt veroorzaakt door de productie van nieuwe hardwareproducten. – Het kost minder energie om gebruikte hardware te recyclen dan om nieuwe hardware vanaf nul te maken. – Recycling kan een financieel rendement op uw investering opleveren, aangezien veel recyclingcentra betalen voor bepaalde soorten gebruikte hardware. – Het recyclen van gebruikte hardware draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen, zoals metalen en kunststoffen.