VarezaGebruikte Cisco Hardware Opkopen

Oude hardware verkopen

Gebruikte Cisco Hardware Opkopen bij Vareza:

Uw Betrouwbare Partner in Datacenter en Netwerk Apparatuur, Gebruikte Cisco Hardware Opkopen

Wist u dat uw oude datacenter- en netwerkapparatuur niet alleen waardevol is voor uw bedrijf, maar ook voor anderen? Bij Vareza begrijpen we de waarde van gebruikte hardware en daarom bieden we u de mogelijkheid om deze aan ons te verkopen. Of u nu apparatuur van merken zoals HP, Cisco, Juniper, Fortinet of IBM heeft, wij zijn geïnteresseerd!

Hardware taxatie aanvragen

Ons Inkoopproces in een Notendop:

1. **Eerste Contact**: Neem contact met ons op via onze website of per telefoon. Ons deskundig team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en het inkoopproces te starten.
2. **Taxatie**: Na het verstrekken van specificaties en details over uw apparatuur, zullen we een eerlijke marktwaarde taxatie geven.
3. **Ophalen of Verzenden**: Afhankelijk van de locatie en hoeveelheid van de apparatuur, kunnen we deze bij u ophalen of kunt u deze naar ons verzenden.
4. **Inspectie en Testen**: Zodra we de apparatuur ontvangen, voeren we een grondige inspectie en test uit om de conditie te bevestigen.
5. **Betaling**: Na bevestiging van de staat van de apparatuur, wordt de betaling snel en efficiënt afgehandeld. Gebruikte Cisco hardware opkopen

Waarom Zaken Doen met Vareza?

– **Betrouwbaarheid**: Bij Vareza hebben we een solide reputatie opgebouwd voor eerlijkheid, transparantie en professionaliteit.

– **Competitieve Prijzen**: Dankzij onze uitgebreide kennis van de markt kunnen we u de best mogelijke prijs bieden voor uw apparatuur.

– **Snelle Betaling**: Zodra de inspectie is voltooid, zorgen we voor een snelle betaling, zodat u niet hoeft te wachten op uw geld.

– **Milieuvriendelijk**: Door uw oude apparatuur te verkopen, helpt u niet alleen uw bedrijf, maar draagt u ook bij aan een duurzamere planeet. We zorgen ervoor dat apparatuur die niet meer bruikbaar is, op een milieuvriendelijke manier wordt afgevoerd.

– **Deskundig Team**: Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in de branche en kan u begeleiden bij elke stap van het proces.

Gebruikte Cisco Hardware Opkopen, Vareza koopt gebruikte Cisco apparatuur. Uw gebruikte hardware is geld waard. 

Taxeer mijn hardware

Als u overweegt om uw gebruikte datacenter- en netwerkapparatuur te verkopen, denk dan aan Vareza. Wij zijn meer dan alleen een koper; we zijn een partner die u kunt vertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Vareza voor u kan betekenen!

Hieronder een greep uit de Cisco hardware die wij inkopen en verkopen. Dit is slechts een klein overzicht van het Cisco hardware aanbod.

Productcategorie Instapmodel Middenklasse High-end Toegevoegde Series
Servers (UCS) UCS C220 M5 UCS C240 M5 UCS C480 M5
Switches Catalyst 2960 Catalyst 3650 Catalyst 9500 Catalyst 9200, Catalyst 9300, Catalyst 9400
Access Points Aironet 1800 Aironet 2800 Aironet 4800 Aironet 9300 Series

Toelichting:

  • Switches:
    • Catalyst 9200: Dit is een instapmodel switch die is ontworpen voor eenvoudige branch offices en bedrade toegang. Het biedt beveiliging, veerkracht en automatisering tegen een betaalbare prijs.
    • Catalyst 9300: Deze middenklasse switch is de basis van Cisco’s intent-based network. Het is ontworpen voor beveiliging, IoT en de cloud.
    • Catalyst 9400: Dit is een high-end switch en is bedoeld voor grote enterprise organisaties. Het biedt maximale veerkracht en geavanceerde beveiligingsfuncties.
  • Access Points:
    • Aironet 9300 Series: Dit is een reeks access points die een hogere capaciteit en doorvoer bieden. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest uitdagende RF-omgevingen en bieden geavanceerde functionaliteiten zoals flexibele radiotechnologie.

Voor gedetailleerde specificaties en de meest actuele informatie over deze producten, raad ik aan om de officiële Cisco-website of een Cisco-partner te raadplegen.

Hardware laten taxeren

Volg ons op Linkedin