VarezaGebruikte Cisco switches verkopen ? neem contact met ons op

Gebruikte Cisco switches verkopen?

Heeft u nog gebruikte Cisco switches liggen en wilt u daar graag van af? Wilt u uw gebruikte Cisco switches verkopen ? Dan raden wij u aan om te kijken naar bedrijven die deze gebruikte switches van u opkoopt, waaronder wij. Deze switches hebben u namelijk waarschijnlijk veel geld gekost en daarom zou het zonde zijn als u deze zomaar weg zou gooien. Wij raden u ook aan om zo snel mogelijk met een bedrijf zoals die van ons contact op te nemen, want hoe langer de apparatuur blijft liggen, hoe meer waarde het verliest. Gebruikte Cisco switch verkopen

Voordat we u de voordelen gaan geven, heeft u hier 2 belangrijke dingen onder elkaar over wat wij voor u doen, mocht u de switches aan ons willen verkopen.

 • Wat wij u bieden

Wij bieden u extra service door de apparatuur gratis bij u op te halen zodat het u helemaal niks kost. Niet alleen het ophalen van de apparatuur is gratis maar ook de waardebepaling kost u helemaal niks. Daarnaast kunnen we u verzekeren dat uw oude apparatuur een nieuw leven krijgt zodat u geen schuldgevoel krijgt.

 • Onze manier van handelen

 Wij kopen uw spullen, halen ze op en maken ze klaar voor een tweede ronde. U krijgt eerst een vrijblijvende prijsopgaaf. Indien akkoord maken wij een afspraak om de switches op te halen. Vervolgens checken wij de spullen of ze nog werken en maken ze leeg. Daarna krijgen ze een schoonmaakbeurt plus een upgrade. Dan gaan ze netjes in een doos en zijn ze klaar voor een tweede ronde.

Gebruikte Cisco switches verkopen?

Denk aan de voordelen

Uw oude gebruikte Cisco switches verkopen heeft vele voordelen:

 1. Zoals al eerder aangegeven levert u dit natuurlijk een groot financieel voordeel op.
 2. U draagt bij aan een circulaire wereld en dus ook aan een beter milieu
 3. De nieuwe startups kunnen hierdoor goede apparatuur kopen voor een reële prijs
 4. U zorgt er indirect voor dat er extra banen zijn voor de mensen in de IT-sector

Het 3e voordeel is een goede manier om de nieuwe startups een kans te geven tegen de grotere bedrijven, wat natuurlijk weer bijdraagt en resulteert in een gezonde economie waar de kansen gelijk zijn.

Het laatste voordeel lijkt misschien wat vergezocht, alleen het is wel iets waar we meer rekening mee moeten houden aangezien een groot deel van de IT-sector steeds meer geautomatiseerd wordt. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de grotere Tech fabrikanten zoals ASML dan wordt steeds meer gedaan met robots en andere machines die ervoor zorgen dat mensen niet meer nodig zijn.

Kortom, het verkopen van uw oude gebruikte Cisco switches verkopen is goed voor de economie, uw eigen portemonnee en al helemaal voor het milieu. U zou dus eigenlijk helemaal gek geworden zijn als u ze zomaar in de prullenbak of in de container gooit.

Ziet u het wel zitten om uw apparatuur te verkopen? Kijk dan zeker even onder ons kopje contact.  Een beller is sneller 040-2405388

Houd er wel rekening mee dat wij alleen zakendoen met bedrijven!

Bekijk onze linkedin pagina en volg ons

Wij kopen uw gebruikte Cisco hardware

 • Switches
 • Routers
 • Servers
 • Accespoints
 • Firewalls