VarezaGebruikte netwerkapparatuur

Gebruikte netwerkapparatuur, wij kopen uw gebruikte netwerkapparatuur

Breng je gebruikte hardware weer tot leven en draag bij aan een circulaire economie. Gebruikte, verouderde of redundante servers, storage- en netwerkapparatuur hebben vaak nog marktwaarde. Met onze hardware-verkoopservice kunt u geld verdienen met deze apparatuur.

Belangrijk punt bij de verkoop van gebruikte netwerkapparatuur!Gebruikte netwerkapparatuur

Het is belangrijk om alle persoonlijke gegevens van de hardware te verwijderen voordat u deze verkoopt, zodat deze niet in verkeerde handen terechtkomt. U kunt zelf de gewenste verkoopprijs inschatten of potentiële kopers laten bieden. Uiteraard kunnen wij dat ook voor u verzorgen.

Verder evalueren wij ook gratis de waarde van oude hardware. Als de oude hardware niet meer te koop is, kunnen wij de oude hardware voor u recyclen om het materiaal weer goed te gebruiken. Op deze manier gaan er geen grondstoffen verloren.

Wij kopen:

  • HP
  • Cisco
  • Juniper
  • Fortinet
  • Huawei
  • En andere A merken

Oude en ongebruikte netwerkapparatuur verzamelen vaak stof ergens in de hoek van een magazijn of kantoor. Of ze zijn te vinden bij werknemers thuis zonder dat ze daadwerkelijk worden gebruikt om uw organisatie ten goede te komen. Ook kan de restwaarde snel dalen, zeker als apparatuur al enkele jaren oud is. Zonde !

Routers, switches, firewalls, accespoints, servers, storage

Hoeveel is uw oude hardware waard? Meestal meer dan verwacht. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij snel en vakkundig de waarde van uw gebruikte netwerkapparatuur  bepalen. U ontvangt gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling. Zo ziet u precies hoeveel u kunt verdienen met de verkoop van gebruikte netwerkapparatuur.

IT-apparatuur heeft een levenscyclus: het wordt gebruikt, het raakt verouderd en moet worden afgevoerd of gerecycled op een milieuvriendelijke manier die mens of dier en hun leefomgeving (bijvoorbeeld water) niet schaadt. Om deze reden zijn steeds meer consumenten op zoek naar oplossingen om oude IT-apparatuur te recyclen en van stortplaatsen te houden en om energie en hulpbronnen te besparen door middel van recyclingtechnologieën.

Wij kopen uw gebruikte netwerkapparatuur, maken deze weer beter en klaar voor een 2e ronde. Wij verlengen de levensduur van netwerkapparatuur.

U geeft aan wat u wilt verkopen. U krijgt een offerte. Indien akkoord halen wij het gratis op. Wij testen het een betalen u netjes conform afspraak uit.

Wij doen alleen zaken met bedrijven

Neem Contact met ons op.

Bekijk onze blog pagina voor meer informatie

Bekijk onze Linkedin pagina en volg ons !

 

Vareza staat voor VAn REes ZAkelijk