VarezaHardware inkoop

Hardware inkoop, wij kopen gebruikte hardware van Cisco. HP, Juniper, Fortinet, Arista, Huawei etc.  Uw oude hardware is geld waard !

  • Switches
  • Routers
  • Accespoints
  • Firewalls
  • Servers
  • Storage

Bij twijfel over uw aanbod altijd bellen of mailen.

Uw oude hardware kan nog steeds waardevol zijn. Veel netwerkapparatuur is nog steeds waardevol, dus zet het niet op een plank. Veel bedrijven kunnen nog jaren draaien op een toestel waar je afscheid van hebt genomen. Verkoop het terwijl het nog waarde heeft. Straks is het waardeloos. Het is dan aan te raden om alle waardevolle grondstoffen te recyclen.hardware inkoop

Hoeveel is uw oude hardware waard? Meestal meer dan verwacht. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij snel en vakkundig de waarde van uw legacy hardware bepalen. U ontvangt gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling. Zo ziet u precies hoeveel u kunt verdienen met de verkoop van gebruikte IT-apparatuur.

Uw oude gebruikte Cisco switches verkopen? Bij Vareza bent u aan het juiste adres. Wij bieden u altijd scherpe prijzen. Bovendien kunt u veel tijd besparen op hardware-aankopen omdat wij de verzending van uw oude apparatuur voor onze rekening nemen.

Hardware inkoop

De aanschaf van hardware brengt kosten met zich mee. Verkoop uw oude hardware en vergroot uw IT budget. De verkoop van IT-hardware draagt ​​bij aan een circulaire economie door gebruikte IT-hardware een tweede leven te geven.

Hardware inkoop

Gebruikte servers, storage en netwerkapparatuur hebben vaak nog een behoorlijke restwaarde. Met onze hardware-aankoopservice kunt u geld verdienen met deze gebruikte netwerkapparatuur. Dan kunt u investeren in een nieuw IT-project. Als koper van gebruikte IT-apparatuur zoals networking wifi, servers en storage bieden wij de maximale restwaarde voor uw hardware. Dit geldt voor servers, storage en netwerkapparatuur zoals switches, access points, firewalls, routers, alle netwerk gerelateerde zaken zijn van ons belang.

Hardware inkoop is onze business, wij kopen het op, maken het schoon en leeg. De hardware gaat door de wasstraat, krijgt en upgrade zowel software als hardware matig. Wij verlengen de levensduur van netwerkapparatuur.

Neem vrijblijvend Contact met ons op , wij kopen uw hardware.

Wij doen alleen zaken met bedrijven.

Bekijk onze Linkedin pagina en volg ons.

Neem contact met ons op

Bellen mag ook 040-2405388