VarezaHardware opkoper Tilburg

Hardware opkoper Tilburg, wij kopen gebruikte netwerkapparatuur van grote merken zoals Cisco, HP, Juniper etc

Vareza is een hardware opkoper gevestigd in Eindhoven die zich richt op het opkopen van netwerkapparatuur van topmerken zoals Cisco, HP, Dell en Juniper. Bedrijven kunnen bij Vareza terecht voor de verkoop van hun overtollige of verouderde netwerkapparatuur, zonder zich zorgen te hoeven maken over de complexe en tijdrovende verkoopprocedures.

Wij kopen accespoints, routers, switches, firewalls, servers en storage !

Hardware opkoper Tilburg
Hardware opkoper Tilburg

Er zijn veel voordelen voor bedrijven die hun netwerkapparatuur verkopen aan Vareza. Ten eerste kunnen ze hiermee direct geld verdienen voor hun overtollige apparatuur. Bovendien kunnen ze hun opslagruimte vrijmaken en hun IT-afdeling ontlasten van de verantwoordelijkheid voor het onderhoud en de verkoop van deze apparatuur.

Daarnaast is Vareza een betrouwbare partner voor bedrijven. Zij kopen netwerkapparatuur op van diverse A-merken, en zijn daarom in staat om een eerlijke prijs te bieden voor deze producten. Bovendien zorgt Vareza ervoor dat de verkoop van deze apparatuur snel en efficiënt verloopt, zodat bedrijven zich weer kunnen concentreren op hun corebusiness.

Hardware opkoper Tilburg, wij kopen graag uw hardware. Wij halen uw hardware gratis op. 

Als bedrijf zou je zeker eens moeten overwegen om Vareza te contacteren voor de verkoop van je overtollige of verouderde netwerkapparatuur. Of je kunt onze blog lezen voor meer informatie over de diensten die Vareza aanbiedt, of volg ons op LinkedIn voor updates over onze activiteiten. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of als je geïnteresseerd bent in een aanbod voor je netwerkapparatuur.

Naast de directe financiële voordelen voor bedrijven die hun netwerkapparatuur verkopen aan Vareza, is er ook een belangrijk milieuvoordeel. Door het hergebruiken van netwerkapparatuur in plaats van het weggooien ervan, worden waardevolle grondstoffen bespaard en wordt energie bespaard bij het produceren van nieuwe apparatuur.

Vareza speelt hier een belangrijke rol in door het opkopen van overtollige netwerkapparatuur en het hergebruiken of recyclen hiervan. Hierdoor worden belangrijke grondstoffen en energie bespaard, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Bedrijven die zaken doen met Vareza, kunnen hierdoor niet alleen geld verdienen met hun overtollige netwerkapparatuur, maar ook bijdragen aan een groenere wereld door te kiezen voor hergebruik in plaats van wegwerp. Dit is een win-win situatie voor zowel het bedrijf als het milieu.

Hardware opkoper Tilburg

Vareza is een hardware opkoper gevestigd in Eindhoven die zich richt op het opkopen van netwerkapparatuur van topmerken zoals Cisco, HP, Dell en Juniper. Bedrijven kunnen bij Vareza terecht voor de verkoop van hun overtollige of verouderde netwerkapparatuur, zonder zich zorgen te hoeven maken over de complexe en tijdrovende verkoopprocedures.

Vareza is een betrouwbare partner voor bedrijven, die een eerlijke prijs biedt voor deze producten, en zorgt voor een snelle en efficiënte verkoop van deze apparatuur. Bovendien is er een belangrijk milieuvoordeel, door het hergebruiken van deze apparatuur in plaats van wegwerpen, worden waardevolle grondstoffen bespaard en wordt energie bespaard bij het produceren van nieuwe apparatuur. Als bedrijf zou je zeker eens moeten overwegen om Vareza te contacteren als je geïnteresseerd bent in de verkoop van je overtollige netwerkapparatuur.

  • Snelle taxatie
  • Gratis ophalen
  • Snel geld
Wij begrijpen dat het verkopen van deze apparatuur een complexe en tijdrovende taak kan zijn, daarom nemen wij deze zorgen graag van u over. Wij halen de hardware netjes op, testen deze en betalen u netjes uit als de hardware nog werkt en in een goede staat verkeerd. Zo kunt u zich weer concentreren op uw corebusiness terwijl wij zorgen dat uw overtollige netwerkapparatuur op een verantwoorde manier hergebruikt of gerecycled wordt. Bovendien draagt dit bij aan een duurzamere toekomst door het besparen van waardevolle grondstoffen en energie
  1. Korte lijnen
  2. Gratis ophalen
  3. Snel geld
  4. Flexibel

Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw overtollige of verouderde netwerkapparatuur, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Volg ons op LinkedIn voor updates over onze activiteiten en lees onze blog voor nuttige tips en informatie. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 040-2405388 of via e-mail rvr@vareza.nl. Wij staan klaar om u te helpen bij het verkopen van uw netwerkapparatuur en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

 

Wij doen alleen zaken met bedrijven