VarezaHardware opkoper van netwerkapparatuur

Hardware opkoper van netwerkapparatuur

Wij kopen uw hardware van Cisco, HP, Dell, Juniper, Fortinet en andere A merk vendoren.

Hardware opkoper
Hardware opkoper

In een wereld van snelle technologische ontwikkelingen updaten bedrijven regelmatig hun ICT-omgeving.

Gebruikte hardware wordt wel eens weggegooid, dat is zonde. In de meeste gevallen blijft de apparatuur goed werken zodat nieuwe gebruikers nog enige tijd gebruik kunnen blijven maken van de betreffende ICT-apparatuur. Het biedt ook een goede financiële vergoeding voor bedrijven die oudere hardware verkopen.

Door uw ongebruikte hardware te verkopen, vermindert u niet alleen afval, maar bespaart u ook geld

Hoewel de verkoop van hardware winstgevend kan zijn voor technisch onderlegde kopers, vinden veel verkopers het lastig en onrendabel vanwege verouderde koopwaar en kapotte apparatuur.  Wij kopen al uw ongebruikte hardware, dus laat het niet onverkocht achter – verkoop het vandaag nog aan ons!

Blaas gebruikte hardware nieuw leven in en draag bij aan de circulaire economie. Gebruikte, verouderde of overtollige server-, opslag- en netwerkapparatuur heeft vaak nog marktwaarde. Verkoop uw oude afgeschreven hardwrae. Dan kunt u investeren in uw nieuwe systeem. Als inkoper van datacenter hardware bieden wij aantrekkelijke koopaanbiedingen met een maximale restwaarde. Dit wordt gedaan voor servers, opslag en netwerken. Alle apparaten worden gewist en beschikbaar gesteld voor hergebruik als gereviseerde hardware.

Verkoop dus uw ongebruikte hardware aan een betrouwbare verkoper zonder kosten en moeite maar met gegarandeerd financieel voordeel. U kunt niet alleen uw oude hardware voordelig kopen, maar u draagt ​​ook bij aan een circulaire economie, waardoor er minder afval wordt geproduceerd.

Zaken doen met ons is heel simpel

  • Stuur ons uw lijst met hardware
  • Wij sturen u ons bod
  • Onze chauffeur maakt een afspraak met
  • Goederen worden opgehaald
  • Alles wordt getest in ons magazijn
  • Indien nog werkend en in goede staat betalen wij uw factuur.

Wij kopen onder andere Routers, Switches, Accespoints, Servers, Storage. Mocht u twijfelen neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Gebruikte en verouderde hardware heeft vaak nog marktwaarde. U bespaart veel meer geld door uw hardware aan de juiste professionals te overhandigen dan door algemene (elektronische) industriële schrootcircuits te gaan. Of het nu gaat om geld en veiligheid, of om uw bijdrage aan de circulaire economie. Als we IT-hardware kopen, krijgt het een tweede leven. Na een 100% veilige gegevenswissing begint het apparaat aan zijn tweede leven als opgeknapte hardware. Apparatuur die echt niet meer bruikbaar is, recyclen we op een milieuverantwoorde manier.

 

Neem contact met ons op via onze contact pagina. 

Wij doen alleen zaken met bedrijven

Bekijk ook onze Linkedin pagina en volg ons ?

 

Steeds meer bedrijven zien de voordelen in van gebruikte hardware. Er zijn veel voordelen verbonden aan het kopen en verkopen van gebruikte IT-apparatuur. De belangrijkste voordelen zijn lagere kosten, milieuvriendelijkere verwerking en kortere doorlooptijden. Bedrijven kunnen veel geld besparen door gebruikte hardware te kopen.