VarezaInkoop gebruikte netwerkapparatuur

Inkoop gebruikte netwerkapparatuur

Er zijn veel voordelen verbonden aan het verkopen van uw gebruikte netwerkapparatuur.

Inkoop gebruikte netwerkapparatuur
Inkoop gebruikte netwerkapparatuur

Refurbished netwerkapparatuur kopen is goed voor het milieu. Wij kopen gebruikte apparatuur en knappen deze op voor de verkoop. U bent dus aan het goede adres als het gaat om inkoop gebruikte apparatuur.

De waarde van netwerkapparatuur wordt meestal bepaald door vraag en aanbod op de markt. Onze kennis van wereldwijde prijzen en beschikbaarheid zorgt voor een snel inzicht in de gemiddelde waarde en vraag naar deze hardware. Op basis hiervan kunnen we een eerlijke prijs bepalen voor de netwerkapparatuur die u wilt verkopen. Het verschilt van dag tot dag in deze markt.

Inkoop gebruikte netwerkapparatuur

Van Rees Zakelijk zijn experts in de aanschaf en verwijdering van opgeknapte IT-apparatuur. Bedrijven hebben vaak grote hoeveelheden oude IT-apparatuur die niet meer in gebruik zijn. Denk aan switches, routers en andere netwerkapparatuur. Je kunt deze oude apparaat verkopen, zeker niet weg gooien dat kan altijd nog. Verantwoord verwerken is de juiste manier. Om de waarde van uw IT-apparatuur te achterhalen, hebben wij een aantal zaken nodig:

Inkoop gebruikte netwerkapparatuur, uw gebruikte netwerkapparatuur is geld waard. Neem vrijblijvend contact op voor een waardebepaling.

Wij verlengen de levensduur van netwerkapparatuur

U kunt het milieu helpen.

In een circulaire economie worden grondstoffen op een meer verantwoorde manier verwijderd, wat betekent dat ze langer worden gebruikt, gerecycled en vervolgens worden gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Het doel is om de levensduur van het product te verlengen en alle materialen te hergebruiken zodat er helemaal geen afval is. Gebruikte netwerkapparatuur verkopen is dus een goede zaak voor het milieu. Deze apparatuur wordt weer opnieuw ingezet. Wij verlengen de levensduur van netwerkapparatuur.

Een groot deel van de CO2-uitstoot en milieuvervuiling veroorzaakt door verschillende soorten apparatuur vindt niet plaats in het gebruiksproces, maar in het productieproces van de apparatuur. Denk aan emissies bij productie en CO2-emissies bij winning en transport van grondstoffen.

Inkoop gebruikte netwerkapparatuur, wij kopen uw gebruikte netwerkapparatuur van:

  • Cisco
  • HP
  • Dell
  • Juniper
  • Fortinet
  • Huawei
  • Arista
  • Andere A merken

Neem vooral contact met ons op.

Contact Vareza

Volg ons op Linkedin

Bel ons 040-2405388

Lees meer over Inkoop gebruikte netwerkapparatuur in onze BLOG