VarezaServer kopen

Tweedehands servers in uitstekende kwaliteit

Bent u als opkoper of refurbished bedrijf op zoek naar nieuwe servers, maar wilt u niet de hoge kosten betalen die gepaard gaan met gloednieuwe apparatuur? Overweeg dan om een tweedehands server aan te schaffen bij Vareza. Onze tweedehands servers zijn zorgvuldig getest, gereviseerd en klaar voor gebruik. Met een breed scala aan merken en modellen bieden wij hoogwaardige servers die voldoen aan uw IT-behoeften, tegen een fractie van de prijs van nieuwe apparatuur.

Waarom kiezen voor een tweedehands server bij Vareza?

Het aanschaffen van een tweedehands server bij Vareza biedt verschillende voordelen voor opkopers en refurbished bedrijven. Ten eerste is de prijs vaak aanzienlijk lager dan die van een gloednieuwe server, wat aantrekkelijk is voor de marge op het product. 

Daarnaast zijn tweedehands servers vaak nog van uitstekende kwaliteit en presteren ze net zo goed als nieuwe servers. Ze zijn grondig getest en gereviseerd voordat ze worden verkocht, waardoor ze betrouwbaar en stabiel zijn in gebruik.

Een ander voordeel van het kopen van een tweedehands server is dat het bijdraagt aan duurzaamheid. Door gebruik te maken van bestaande hardware-bronnen in plaats van nieuwe servers te produceren, wordt elektronisch afval verminderd en wordt de belasting van natuurlijke hulpbronnen verminderd.

Server kopen

Welke type server zijn er?

Rack server: Rack servers zijn servers die ontworpen zijn om in een rek gemonteerd te worden, waardoor meerdere servers op een gestructureerde manier in een serverruimte kunnen worden geplaatst. Dit bespaart ruimte en maakt efficiënt gebruik van de beschikbare serverinfrastructuur.

Tower server: Een towerserver is een server die in een verticale torenopstelling wordt geplaatst, vergelijkbaar met een desktopcomputer. Deze servers zijn vaak eenvoudig te installeren en te onderhouden, en ze worden vaak gebruikt in kleine kantooromgevingen of bij individuele gebruikers.

Blade server: Een blade server is een modulaire serveroplossing waarbij meerdere serverblades in een enkele behuizing worden geplaatst. Dit maakt het mogelijk om meerdere servers op een compacte en efficiënte manier te beheren, waardoor het ideaal is voor gevirtualiseerde omgevingen en datacenters met beperkte ruimte.

Server kopen? Kies voor duurzaamheid met Vareza

Bij Vareza streven we naar duurzaamheid in alle keuzes die we maken. Door te kiezen voor een tweedehands server bij Vareza, maakt u een milieubewuste keuze door het hergebruik van bestaande hardware te bevorderen en elektronisch afval te verminderen. Onze servers zijn zorgvuldig getest, gereviseerd en klaar voor gebruik, waardoor ze een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing vormen voor uw IT-behoeften.

Kies voor duurzaamheid en betrouwbaarheid met Vareza als uw partner voor serveraankopen. Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. We staan u graag te woord om u meer te vertellen over tweedehands servers.