VarezaServer recycle

Waarom Server Recycle

Server Recycle
Server Recycle

In het digitale tijdperk, waar technologische veranderingen razendsnel plaatsvinden, is de noodzaak om oude servers op een verantwoorde wijze te recyclen belangrijker dan ooit. Serverrecycling helpt niet alleen bij het verminderen van e-waste, maar zorgt er ook voor dat waardevolle materialen worden teruggewonnen en hergebruikt, wat bijdraagt aan een duurzamere planeet.

 

Servers recycle service

Waarom Kiezen Voor Vareza?

Vareza staat bekend om zijn expertise in het opkopen en recyclen van gebruikte servers van topmerken zoals HP, IBM, Dell, Cisco en meer. Met een sterke focus op veiligheid, compliance en klanttevredenheid, biedt Vareza een volledig transparant en efficiënt proces van serverrecycling dat is afgestemd op de wensen van de klant.

Vijf Voordelen van Server Recycle via Vareza

 1. Milieuvoordeel: Door te kiezen voor recycling via Vareza draagt u bij aan het verlagen van e-waste en helpt u waardevolle grondstoffen te hergebruiken.
 2. Data Veiligheid: Vareza zorgt voor een AVG en ISO gecertificeerde dataverwijdering, waarbij alle gegevens grondig en veilig worden gewist.
 3. Financiële Terugwinning: Ontvang een eerlijke taxatie en vergoeding voor uw afgeschreven serverhardware.
 4. Flexibiliteit en Maatwerk: Vareza biedt maatwerkoplossingen om aan uw specifieke IT-servicebehoeften te voldoen.
 5. Certificering: Elk recyclingproces eindigt met het verstrekken van ‘Blanco data wis certificaten’ en ‘Weeebalex certificaten’, wat zorgt voor naleving van de relevante milieuwetgeving.

Vijf Tips voor het Recyclen van Servers

 1. Zorg voor een Complete Inventarisatie: Voordat u servers aanbiedt voor recycling, zorg ervoor dat u een duidelijke lijst heeft van wat u bezit.
 2. Verifieer Compliance Certificaten: Werk alleen met recyclers die kunnen aantonen dat ze voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.
 3. Data Wissen: Zorg dat alle data professioneel en volgens de normen verwijderd worden voordat de hardware het bedrijf verlaat.
 4. Evalueer de Taxatie: Kies een recycler die transparante en eerlijke taxaties biedt.
 5. Plan Logistiek Zorgvuldig: Overweeg de logistieke aspecten van het ophalen en transporteren van uw servers.

Proces van Gebruikte Servers Verkopen aan Vareza

 1. Aanbieden: U biedt uw gebruikte servers aan bij Vareza.
 2. Taxatie: Onze experts taxeren de servers en geven een prijsindicatie.
 3. Akkoord Bod: Na uw akkoord op ons bod, plannen we de volgende stappen.
 4. Ophalen: Vareza zorgt voor het veilig ophalen van de servers.
 5. Testen: De servers worden grondig getest om de staat vast te stellen.
 6. Betalen: Na succesvolle evaluatie ontvangt u de betaling van Vareza.

Heeft U Specifieke Wensen?

Wij leveren maatwerk voor uw IT-servicebehoeften. Of het nu gaat om data wissen op locatie of complexe e-waste management projecten, Vareza kan u op maat bedienen.

Call to Action

Verlaag uw impact op het milieu en vraag vandaag nog een taxatie aan. Bezoek onze website Vareza.nl of neem direct contact op via rvr@vareza.nl of bel ons op 040-2405388.

Doe Zaken met Vareza

Kiezen voor Vareza betekent kiezen voor een betrouwbare partner in ITAD diensten. Wij garanderen een veilige, efficiënte en compliant manier van recyclen van uw IT-hardware. Ontdek de waarde van uw afgeschreven IT-apparatuur en draag bij aan een beter milieu.

 

Servers verkopen