VarezaVerkopen Aruba HP-switches, bel ons

Verkopen Aruba HP-switches

Als u nog oude Aruba HP-switches heeft liggen gooi deze dan alsjeblieft niet weg, want deze kunnen nog geld waard zijn. Er zijn namelijk bedrijven zoals wij die deze switches graag van u op zouden willen kopen om deze een goed 2e leven te geven. Het gebeurt namelijk vaak dat bedrijven deze waardevolle apparatuur zomaar weggooien omdat ze denken dat het niks meer oplevert. Zorg dat dat u niet overkomt en neem vandaag nog contact met ons op!

Verkopen Aruba HP-switches, wij nemen ze graag van u oververkopen aruba HP switches

De switches waar we het over gaan hebben zijn de Aruba HP-switches. Je hebt ze in allerlei soorten en maten van bijvoorbeeld 8 poorten maar ook van 48 poorten ideaal voor een goed lopende netwerkinfrastructuur. Precies om die reden zijn deze switches cruciaal voor grote en kleine bedrijven. Houd er rekening mee dat wij alleen zakendoen met bedrijven! Vandaar dat we het hier alleen maar hebben over bedrijven.

Wij doen alleen zaken met bedrijven

Nieuwprijs

De prijs van de switches verschilt natuurlijk heel erg, maar het komt erop neer dat u voor 1 switch tussen de 400 en de 4000 euro kwijt bent. Dan zijn dit natuurlijk wel extreme uiterste en zal een klein bedrijf dat iets minder netwerkverkeer heeft niet die van 4000 euro kiezen, maar deze prijzen geven we u om een richting aan te geven.

Financieel voordeel

Er ontstaat in deze markt dus een win-win situatie, want iemand die zijn switches weer verkoopt zorgt ervoor dat hij een deel van zijn investering terugkrijgt en iemand die niet genoeg kapitaal heeft om een nieuwe switch te kopen krijgt de kans om toch goede apparatuur te kopen voor een goedkopere prijs. Zo zorgen we er allemaal voor dat we een financieel voordeel behalen en vandaar dus de win-win situatie.

MVO

Er zijn natuurlijk veel voordelen, maar de grootste is toch echt het voordeel voor het milieu. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid fijnstof fabrieken uitstoten bij de productie van dit soort apparatuur. Het is namelijk niet zo dat er maar een paar bedrijven zijn die gebruik maken van Aruba HP-switches of andere IT-apparatuur. Deze producten worden in grote getalen gemaakt en dragen daarmee bij aan veel CO2 uitstoot. Wilt u dus maatschappelijk verantwoord ondernemen en heeft u geen idee waar u moet beginnen? Dan raden wij u aan om een kleine stap in de goede richting te nemen en dat is uw oude spullen een nieuw leven te geven.

Verkopen Aruba HP-switches, verkoop ze aan ons, wij zorgen voor een 2e ronde bij een nieuwe onderneming

Kortom, er zijn 2 grote voordelen voor onze gehele maatschappij als we onze oude IT-spullen een nieuw 2e leven geven. Namelijk een groot voordeel voor het milieu, dat ervoor zorgt dat we allemaal een gezondere lucht inademen en een groot voordeel voor de economie, vanwege het feit dat iedereen er mee geholpen is als er een partij is zoals wij die de switches zoals de Aruba switches van u opkopen!

 

Neem vrijblijvend Contact met ons op, of bel ons 040-2405388

Bekijk onze Linkedin pagina en volg ons ?

 

Wij kopen naast HP Aruba switches ook WiFi Accespoints servers en storage van HP. Bij twijfel altijd even bellen of mailen.