VarezaVerkopen Cisco apparatuur

Verkopen Cisco apparatuur
Verkopen Cisco apparatuur
Verkopen Cisco apparatuur

Heeft u Cisco appratuur liggen waar u niets mee doet dan vernemen wij dat graag.

Naast het verkopen van Cisco netwerk apparatuur zoals switches routers firewalls kopen wij ook graag gebruikte apparatuur op.

  1. Switches
  2. Routers
  3. WiFi
  4. Firewalls

Verkopen Cisco apparatuur

Bij voorkeur is de apparatuur niet ouder dan 7-8 jaar. Maar aan de andere kant kan oudere apparatuur ook zeker nog interessant zijn. Laat het ons vooral weten wat u heeft liggen. Weg gooien kan altijd nog šŸ˜Š

Er zijn nog veel bedrijven die graag werken met gebruikte apparatuur. Uiteraard is de prijs stukken lager dan nieuw, en het is ook beter voor het milieu.

Bedrijven zijn vaak ook gestandaardiseerd op een of meerdere modellen. Mocht de fabrikant Cisco in dit geval besluiten om het model end-of life te melden dan schakelen bedrijven vaak over op refurbished of gebruikte apparatuur.

Vareza koopt en levert netwerk apparatuur van Cisco maar ook merken zoals HP, Juniper en Huawei. Als Cisco partner kopen wij onze nieuwe apparatuur in bij de gecertificeerde distributeurs. Wij zijn aktief in het IT kanaal sinds 1997, wij helpen u graag aan nieuwe of gebruikte netwerk apparatuur. Onze specialisten helpen u graag met uw infrastructuur vragen. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in Networking, security, routing, WiFi. Allemaal Cisco gecertifieerde mensen met jaren ervaring.

Inzake gebruikte Cisco apparatuur mocht u een van deze onderstaande modellen hebben liggen dan nemen wij deze graag van u over. Neem vrijblijvend contact met ons voor een waardebepaling. Onze chauffeur komt de spullen gratis bij u ophalen.

Wij doen alleen zaken met bedrijven

Neem contact op via de contact pagina.