VarezaCisco hardware

Cisco hardware

Waarom Cisco Switches de Juiste Keuze Zijn voor Uw Netwerk – Een Gids van Vareza.nl

Inleiding

In de wereld van netwerkapparatuur zijn er maar weinig merken die een reputatie hebben zoals Cisco. Cisco Systems Inc. is een Amerikaans multinationaal bedrijf dat is gespecialiseerd in netwerkhardware, software en telecommunicatieapparatuur. Als u op zoek bent naar robuuste, betrouwbare en schaalbare switches, zijn Cisco-switches vaak de eerste keuze. In deze blog leggen we uit waarom.

Contact met Vareza

Cisco hardware
Cisco hardware

Specialisatie van Vareza in Cisco Hardware

Vareza richt zich exclusief op de inkoop van gebruikte Cisco hardware. Door dit te doen, dragen we bij aan een beter milieu en de circulaire economie. We knappen deze apparaten op om ze weer opnieuw in te zetten, waardoor kwalitatief hoogstaande, refurbished Cisco-apparatuur beschikbaar komt tegen een betaalbare prijs. Heeft u gebruikte Cisco hardware die u wilt verkopen? Vraag dan een taxatie bij ons aan.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Eén van de belangrijkste voordelen van Cisco-switches is hun uitstekende bouwkwaliteit. Gemaakt om te presteren en lang mee te gaan, Cisco’s hardware is robuust en betrouwbaar, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Verscheidenheid aan Modellen

Of u nu een klein bedrijf bent dat net begint, of een grote onderneming met verschillende netwerkvereisten, Cisco biedt een breed scala aan modellen om aan uw behoeften te voldoen.

Veiligheid en Compliance

Cisco-switches bieden geavanceerde beveiligingsfuncties om uw netwerk te beschermen tegen verschillende soorten aanvallen. Ze zijn ook compatibel met verschillende compliance-normen, wat essentieel is voor bedrijven in gereguleerde industrieën.

Gebruiksvriendelijkheid

De interface van Cisco-switches is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten. Zelfs als u niet technisch onderlegd bent, zijn deze switches relatief eenvoudig te configureren en te beheren.

Ondersteuning en Gemeenschap

Cisco biedt uitstekende klantenservice en technische ondersteuning. Daarnaast is er een actieve community van gebruikers en experts die klaar staan om advies te geven en problemen op te lossen.Conclusie

Bij Vareza begrijpen we dat het kiezen van de juiste netwerkapparatuur een cruciale beslissing is voor uw bedrijf. Cisco-switches zijn een uitstekende investering die betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak biedt. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe Cisco-switches uw netwerk kunnen verbeteren, en hoe u door te kiezen voor onze refurbished Cisco apparatuur zowel geld kunt besparen als een bijdrage kunt leveren aan een duurzamere wereld.

Taxatie aanvragen verkoop gebruikte Cisco switches

 

 

Hieronder een vereenvoudigd overzicht van enkele van de meest bekende Cisco-switches, gesorteerd op verschillende categorieën zoals model, laag, poorten, en functionaliteiten. Houd er rekening mee dat dit een algemeen overzicht is en dat specificaties kunnen veranderen naarmate nieuwe modellen worden uitgebracht.

Model Laag Aantal Poorten Snelheid Stackbaar POE+ Gebruik
Cisco Catalyst 2960-X Laag 2 24-48 1 Gbps Ja Ja MKB, Kantoren
Cisco Catalyst 3650 Laag 3 24-48 1 Gbps Ja Ja MKB, Grote Netwerken
Cisco Catalyst 3850 Laag 3 24-48 1 Gbps Ja Ja Grote Netwerken
Cisco Catalyst 9200 Laag 2/3 24-48 1 Gbps Ja Ja MKB, Kantoren
Cisco Catalyst 9300 Laag 3 24-48 1-10 Gbps Ja Ja Grote Netwerken
Cisco Nexus 3000 Laag 3 48-96 10-100 Gbps Nee Nee Datacenters
Cisco Nexus 9000 Laag 3 48-96 10-100 Gbps Nee Nee Grote Datacenters
  • Model: De naam van de switch.
  • Laag: Het OSI-model laag waarop de switch voornamelijk werkt (Laag 2 is Data Link Layer, Laag 3 is Network Layer).
  • Aantal Poorten: Het aantal Ethernet-poorten op de switch.
  • Snelheid: De datasnelheid van de poorten.
  • Stackbaar: Of de switch kan worden gestapeld met andere switches van hetzelfde model.
  • POE+: Ondersteuning voor Power over Ethernet.
  • Gebruik: Waar de switch meestal wordt gebruikt (MKB = Midden- en Kleinbedrijf).

Check hier de Cisco website 

https://www.linkedin.com/company/vanreeszakelijk/