VarezaHardware opkoper Breda

Hardware opkoper Breda, wij kopen hardware van bedrijven in Breda en omgeving

Hardware opkoper Breda
Hardware opkoper Breda

Vareza, een gevestigde hardware opkoper in Eindhoven, biedt bedrijven de mogelijkheid om hun overtollige of verouderde netwerkapparatuur van topmerken zoals Cisco, HP, Dell en Juniper te verkopen zonder zich zorgen te hoeven maken over complexe en tijdrovende verkoop procedures.

Wij kopen alles van access points, routers, switches, firewalls, servers en storage. Bedrijven kunnen hiermee direct geld verdienen voor hun overtollige apparatuur, hun opslagruimte vrijmaken en hun IT-afdeling ontlasten van onderhouds- en verkoopverantwoordelijkheid. Vareza is een betrouwbare partner die eerlijke prijzen biedt voor deze producten en zorgt voor snelle en efficiënte verkoop, zodat bedrijven zich weer kunnen concentreren op hun corebusiness.

Door zaken te doen met Vareza, kunt u niet alleen geld verdienen met uw overtollige netwerkapparatuur, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst door hergebruik van de apparatuur in plaats van weggooien.

Hardware opkoper Breda, wij kopen routers, switches, accespoints, opties, servers, storage, firewalls etc

Wij nemen de zorgen van het verkopen van uw netwerkapparatuur graag van u over. Wij halen de hardware op, testen deze en betalen u netjes uit als deze nog werkt en in een goede staat verkeerd. Zo kunt u zich concentreren op uw corebusiness terwijl wij ervoor zorgen dat uw overtollige apparatuur op een verantwoorde manier hergebruikt of gerecycled wordt. Dit draagt bij aan een duurzamere toekomst door het besparen van waardevolle grondstoffen en energie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten, korte lijnen, gratis ophalen, snel geld en flexibiliteit.

Er zijn verschillende voordelen voor bedrijven die hardware verkopen. Een daarvan is dat het een bron van inkomsten is. Bedrijven kunnen hun producten verkopen tegen winst, wat helpt bij het financieren van hun operaties en groei. Een ander voordeel is dat het bedrijf in staat is om zijn producten te blijven ontwikkelen en verbeteren, wat kan leiden tot grotere verkoop.

Voor het milieu is het verkopen van hardware ook voordelig, omdat het kan bijdragen aan de circulaire economie. Dit houdt in dat de levensduur van producten wordt verlengd door hergebruik en recycling, in plaats van dat producten worden weggegooid en vervangen door nieuwe. Hierdoor worden grondstoffen bespaard en afval verminderd.

Wil u meer weten over Hardware opkoper Breda neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Lees onze blog voor meer nuttige informatie, neem contact met ons op via 040-2405388 of rvr@vareza.nl

Volg ons op Linkedin 

Vareza Hardware Opkoper in Breda is een bedrijf is dat zich richt op het inkopen en opkopen van gebruikte hardware voor recycling of hergebruik. Door een nette prijs te geven voor de hardware, zijn wij aantrekkelijke optie zijn voor mensen of bedrijven die hun oude hardware willen verkopen.

Het ontzorgen van de logistiek door Vareza is ook een voordeel, omdat het de verkoper ontlast van de verantwoordelijkheid om de hardware naar Eindhoven te verzenden of te brengen.

5 voordelen hardware opkoper Breda:

 

  1. Vermindering van afval: Door hergebruik van hardware in plaats van vervanging, wordt de hoeveelheid afval die in landfills terechtkomt verminderd.
  2. Grondstoffenbesparing: Hergebruik van hardware bespaart op de hoeveelheid grondstoffen die nodig zijn om nieuwe producten te maken.
  3. Energiebesparing: Het hergebruiken van hardware in plaats van het maken van nieuwe producten bespaart op de hoeveelheid energie die nodig is voor de productie.
  4. Vermindering van CO2-uitstoot: Door de vermindering van energie- en grondstoffengebruik kan ook de CO2-uitstoot worden verminderd.
  5. Stimulering van de lokale economie: Door de verkoop van gebruikte hardware binnen de regio kan dit bijdragen aan de ontwikkeling van de lokale economie en werkgelegenheid.