VarezaGebruikte Cisco switches verkopen

Gebruikte Cisco switches verkopen
Gebruikte Cisco switches verkopen

Weet u dat u geld kunt besparen en het milieu kunt helpen door gebruikte Cisco switches te verkopen? Lees hieronder hoe u dit kunt doen en wat de voordelen zijn voor uw bedrijf en het milieu!

Gebruikte Cisco switches verkopen is goed voor het milieu maar ook voor uw IT budget. Door gebruikte Cisco switches te verkopen kunt u geld besparen op de kosten van nieuwe ITapparatuur. Bovendien wordt er minder afval geproduceerd en kunnen eindgebruikers profiteren van de voordelen van de nieuwste technologie.

Gebruikte Cisco switches kunnen worden verkocht aan bedrijven die ze meteen willen gebruiken. Er zijn diverse voordelen voor u als verkoper van gebruikte Cisco hardware. Ten eerste kunt u een goede prijs vragen voor uw apparatuur en zo een interessante winstmarge behalen. Ten tweede kunt u de kosten voor de aankoop van nieuwe hardware verminderen. Ten slotte kunt u ervoor zorgen dat uw gebruikte ITapparatuur op een verantwoorde manier wordt gerecycled, waardoor de ecologische voetafdruk van uw bedrijf vermindert. Veel hardware is zeker nog goed genoeg voor de IT omgeving van andere bedrijven. Wij kopen uw gebruikte hardware en knappen deze weer op.

Hierdoor krijgt u een goede vergoeding voor uw hardware en kunnen andere bedrijven profiteren van een kwaliteitsproduct tegen een betaalbare prijs. Refurbished hardware heeft diverse voordelen zoals:

Lagere aanschafkosten; Ondersteuning van de meeste software; Lagere stroomverbruik; Lange levensduur; Betrouwbare prestaties.

Kortom, gebruikte Cisco switches verkopen is een goede manier om geld te besparen en het milieu te helpen. U kunt er ook voor zorgen dat andere bedrijven profiteren van kwalitatief goede hardware tegen betaalbare prijzen.

Hardware opnieuw inzetten en opknappen heeft ook voordelen voor de natuur. Recyclen en hergebruiken van hardware vermindert de afvalstroom en het energieverbruik. Dit heeft een gunstige invloed op de lokale, regionale en mondiale milieukwesties.

Door uw hardware te verkopen reduceert u ook energie verbruik en afval. Momenteel produceren we tonnen aan ewaste afval. Gebruikte Cisco switches verkopen is een goede manier om deze afvalberg te verminderen en de kosten van aankoop van nieuwe hardware te beperken.

Volgens de laatste cijfers van de Wereldbank is er in 2017 wereldwijd ongeveer 52 miljoen ton aan ewaste geproduceerd.

Volgens de laatste cijfers van de Wereldbank was ongeveer 40 procent van de wereldwijde ewaste ITgerelateerd. Dit betekent dat er wereldwijd ongeveer 20 miljoen ton aan ewaste wordt geproduceerd dat uit ITapparatuur bestaat, waaronder ook Cisco switches. Door gebruikte Cisco switches te verkopen, kunt u helpen deze groeiende afvalberg te verminderen.

1. Gebruikte ITapparatuur verkopen: Door gebruikte ITapparatuur te verkopen, kunnen bedrijven geld besparen in plaats van de aanschaf van nieuwe hardware.

2. Recyclen van hardware: De meeste hardware is recyclebaar en kan worden opgeknapt en opnieuw worden ingezet.

3. Hergebruik van ITapparatuur: Door het hergebruik van ITapparatuur kunnen bedrijven geld besparen en het afval dat wordt geproduceerd verminderen.

4. Schakelen naar duurzame energie: Door over te schakelen op duurzame energie, zoals zonnepanelen, kunnen bedrijven de ecologische voetafdruk van hun ITapparatuur verminderen.

5. ITapparatuur upgraden: Upgraden van apparatuur in plaats van het vervangen ervan, vermindert de afvalstroom en verhoogt de levensduur van het apparaat.

Volgens cijfers van Cisco Systems worden er jaarlijks wereldwijd meer dan 90 miljoen Cisco-switches verkocht.

De energiekosten voor het produceren van een Cisco switch zijn afhankelijk van het type switch. Een Cisco 2960 switch, bijvoorbeeld, vereist ongeveer 400 watt energie om te worden geproduceerd. Dit is gelijk aan ongeveer 1.200 kilowattuur (kWh) energie per jaar. Andere, meer geavanceerde switches kunnen meer energie vereisen om te worden geproduceerd.

Hoe kunnen we het produceren van Cisco switches reduceren ?

1. Gebruikte switches verkopen: Door gebruikte switches te verkopen, kunt u geld besparen en het milieu helpen door de productie van nieuwe switches te verminderen.

2. Recyclen van hardware: De meeste hardware is recyclebaar en kan worden opgeknapt en opnieuw worden ingezet.

3. Hergebruik van hardware: Door het hergebruik van hardware kunnen bedrijven geld besparen en de productie van nieuwe hardware verminderen.

4. Schakelen naar duurzame energie: Door over te schakelen op duurzame energie, zoals zonnepanelen, kunnen bedrijven de energiekosten voor de productie van Cisco switches verminderen.

5. Upgrade van hardware: Upgraden van hardware in plaats van het vervangen ervan, vermindert de productie van nieuwe switches en verhoogt de levensduur van de bestaande hardware.

Wij kopen uw gebruikte Cisco switches. U kunt geld besparen en het milieu helpen door ons uw gebruikte hardware te verkopen. Wij halen deze gratis op én betalen u een goede prijs.

Wij kopen: Switches, routers, accespoints, servers storage, firewalls, opties zoals SFP, Power supplies, netwerk modules en meer.

Cisco Systems verkoopt een breed scala aan producten, waaronder routers, switches, netwerkbeheersystemen, IPtelefonie, draadloze toegang punten, beveiligingsproducten, videoconferentiesystemen en bedrijfsnetwerkoplossingen. Cisco Systems biedt ook een breed assortiment aan software en services, zoals technische ondersteuning, opleidingen, consultancy en netwerkbeheer.

Cisco Systems heeft een aantal grote concurrenten op de markt, waaronder HPE, Juniper Networks, Palo Alto Networks, Dell EMC, Nutanix en Arista Networks.

Wat voor hardware heeft u beschikbaar voor de verkoop ? Mail ons ?

We hopen dat deze blog u heeft geholpen om meer te weten te komen over de voordelen van het verkopen van gebruikte Cisco switches. We hebben u laten zien hoe u geld kunt besparen en het milieu kunt helpen door gebruikte Cisco switches te verkopen. Door deze bewuste keuze te maken, kunnen bedrijven hun ecologische voetafdruk verminderen en de productie van ewaste verminderen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om gebruikte Cisco switches te verkopen, dan is Vareza de ideale partner voor u. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop, verkoop en het opknappen van gebruikte Cisco hardware. Bij Vareza krijgt u een goede prijs voor uw hardware en krijgt u de beste service. Bovendien recyclen wij alle hardware op een verantwoorde manier, waardoor uw ecologische voetafdruk wordt verminderd. Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om uw gebruikte Cisco switches te verkopen, dan bent u bij Vareza aan het juiste adres.

Volg ons op LINKEDIN !

Wij verlengen de levensduur van netwerkapparatuur