VarezaVerkoop uw netwerk apparatuur gebruikt hp juniper dell fortinet

Vraag een taxatie aan

Wij sourcen en kopen gebruikte en gereviseerde netwerkapparatuur van Cisco, HP, Juniper Dell, Fortinet en Huawei. Laat het ons weten als u nog oude apparatuur heeft. Onderstaande lijst geeft een idee waar wij mogelijk in geïnteresseerd zijn. Wellicht is uw gebruikte apparatuur uw geld nog waard. Wij halen het gratis op. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Verkoop uw netwerk apparatuur gebruikt hp juniper dell fortinet

Verkoop netwerk apparatuur gebruikt hp juniper dell fortinet
Verkoop uw netwerk apparatuur gebruikt hp juniper dell fortinet

Over ons Wij zijn Vareza (van rees zakelijke) Wij kopen netwerkapparatuur in van Cisco, HP, Juniper, Dell, Huawei en Fortinet, Arista. Wij kopen uw gebruikte apparatuur en geven het nog een kans. Verleng de levensduur van netwerkapparatuur. Ons doel is om zoveel mogelijk apparaten opnieuw in te zetten.

Het concept van circulaire producten in de ICT is de productie van producten die bestaan ​​uit grondstoffen van bestaande, gebruikte en verouderde producten.

Voordelen Circulair

Circulair it heeft een aantal voordelen, zoals verhoogde efficiëntie en lagere kosten
Circulaire ICT biedt veel voordelen voor mens en milieu. Het implementeren van een duurzame IT-strategie is voor bedrijven onvermijdelijk. De inzet van circulaire ICT is hiervoor ideaal. Lees meer over de voordelen van circulaire IT in onze whitepaper.

Circulaire hardware is in opkomst. Dat is goed nieuws, want hoe minder grondstoffen we gebruiken, hoe beter. Veel netwerk switches routers accespoints etc zijn immers prima bruikbaar, of ze nu voor andere doeleinden worden gebruikt of niet. Anders wordt de grondstof gemakkelijk hergebruikt. Door de huidige doorlooptijden en hoge prijzen voor nieuwe hardware maken steeds meer organisaties gebruik van circulaire IT.

 

Wij kopen switches routers accespoints firewalls van de grote A merken.

Verkoop uw netwerk apparatuur gebruikt hp juniper dell fortinet

Hoe werkt het precies

  • U stuurt ons een overzicht van uw gebruikte netwerk apparatuur
  • Wij sturen u een bod
  • Bij akkoord halen wij deze op
  • Na het testen betalen wij u meteen uit

 

Circulaire economie is een economisch systeem dat gebaseerd is op het minimaliseren van het gebruik van hulpbronnen door hergebruik van producten, componenten en grondstoffen.

  • Verkoop uw gebruikte netwerk apparatuur van Juniper, HP, Dell, Cisco, IBM, Fortinet en andere bekende merken.
  • Uw oude gebruikte hardware is geld waard

 

Contact Vareza

Volg ons op Linkedin

https://www.linkedin.com/company/vanreeszakelijk/

040-2405388

BLOG

 

Verkoop uw netwerk apparatuur gebruikt hp juniper dell fortinet